Atlassian licenties en prijzen

Als Atlassian Platinum Partner ontzorgen wij onze klanten in het licentiebeheer. Wanneer je de prijs weten van een Atlassian product? Vul dan onderstaand formulier in en wij voorzien je zo spoedig mogelijk van de gevraagde informatie. 

Atlassian-Platinum-Partner-Logo_Stacked-1024x664

Spring snel naar: Jira pricingJira Service Desk pricingConfluence pricingBitbucket Pricing

Naast het leveren van een scherpe prijs biedt het Atlassian licentiebeheer via TMC ALM de volgende voordelen:

Altijd de beste deal! 

Als Atlassian partner met jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van alle incentives, acties en kortingsmogelijkheden. Wij zetten deze kennis graag in om onze klanten de beste deal te bieden.   

Flexibele betaalopties 

Bij Atlassian dienen de licenties vooraf betaald te worden, in US$ en met de creditcard. Bij TMC ALM werken we met een betaaltermijn, en kun je in Euro’s betalen.   

Optimalisatie van licentiemanagement 

Wij maken licentiemanagement efficiënt en eenvoudig. Denk hierbij aan het combineren van verschillende Atlassian offertes tot één offerte met één totaalfactuur voor alle Atlassian producten of het co-termen / gelijk laten lopen van alle licenties. 

Maak gratis gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise 

Bijna alle Atlassian licentie gerelateerde vragen hebben we al eens beantwoord. Heb je een vraag over Atlassian licenties of wil je weten of een bepaald product in jouw behoefte kan voorzien? Neem contact op en je krijgt snel een antwoord.  

Pro actieve ondersteuning 

Of het nu gaat om de aanschaf van nieuwe licenties, het upgraden of vernieuwen van bestaande licenties of het vervangen van functionaliteit. Door onze pro actieve en probleemoplossende houding zorgen wij er achter de schermen voor dat de gebruikers van Atlassian producten hier zorgeloos gebruik van kunnen blijven maken.  

Wij schalen mee! 

Wil je als organisatie meer of minder gebruikers? Meer of minder functionaliteit? Wil je nieuwe tools binnen een afdeling of de uitrol van Atlassian tools naar andere afdelingen binnen de organisatie? Wij hebben de kennis en ervaring en staan klaar om jullie van passend advies te voorzien! 

training_tmc

Jira Pricing

Jira is een populair projectbeheersysteem dat bedrijven helpt projecten op te volgen en deze te organiseren. Het is beschikbaar in twee prijsplannen, waaronder een basisplan voor teams van maximaal 10 gebruikers en een groter plan voor teams van meer dan 10 gebruikers. Voor de laatste prijzen die voor uw situatie van toepassing is neem contact met ons op.

Atlassian prijs advies nodig?

Laat ons weten welk product, voor hoeveel gebruikers en voor welk platform (Cloud of DataCenter) je een prijs wil ontvangen dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Confluence pricing

Confluence is een samenwerkingstool die bedrijven helpt bij het opzetten en beheren van documenten en content. Het is beschikbaar in drie verschillende prijsplannen, waaronder een basisplan voor maximaal 10 gebruikers, een groter plan voor maximaal 25 gebruikers en een grootste plan voor meer dan 25 gebruikers. Neem contact op met ons voor de meest up-to-date prijzen van deze plannen.
IP200915LH1-184

Bitbucket Pricing

Bitbucket is een codebeheerplatform dat bedrijven helpt bij het opslaan, beheren en delen van hun code. Het is beschikbaar in twee prijsplannen, waaronder een basisplan voor maximaal 5 gebruikers en een groter plan voor meer dan 5 gebruikers. Neem contact op met de leverancier voor de meest up-to-date prijzen van deze plannen.

Jira Service Desk Pricing

Jira Service Desk is een service managementplatform dat bedrijven helpt bij het beheren van klantverzoeken en incidenten. Het biedt verschillende prijsplannen die passen bij de verschillende behoeften van bedrijven. De prijsopbouw van Jira Service Desk is afhankelijk van het aantal agenten dat u nodig heeft en de functionaliteiten die u wilt gebruiken. Neem contact op met TMC ALM voor meer informatie over de prijsopbouw en de mogelijkheden van Jira Service Desk, zodat u een plan kunt kiezen dat past bij uw specifieke bedrijfsbehoeften.

Opening TMC_vrijdag_TMC_003_5888

Meer vragen?

Please provide a valid email address!