Loading...

Atlassian licenties en prijzen

Als officiële Atlassian Platinum Partner kan TMC u adviseren en ondersteunen bij de aanschaf en het beheer van licenties.

Atlassian-Platinum-Partner-Logo_Stacked-1024x664

Spring snel naar: Jira pricingJira Service Desk pricingConfluence pricingBitbucket Pricing

Het kiezen van de juiste Atlassian-producten voor uw bedrijf kan een lastige taak zijn, vooral als het gaat om de prijsstelling. Atlassian biedt een breed scala aan producten aan, waaronder Jira, Confluence en Bitbucket. Als Atlassian platinum partner beheersen wij het volledige portfolio van Atlassian maar ook alle daaraan gerelateerde processen. Neem direct contact met ons op voor advies.

training_tmc

Jira Pricing

Jira is een populair projectbeheersysteem dat bedrijven helpt projecten op te volgen en deze te organiseren. Het is beschikbaar in twee prijsplannen, waaronder een basisplan voor teams van maximaal 10 gebruikers en een groter plan voor teams van meer dan 10 gebruikers. Voor de laatste prijzen die voor uw situatie van toepassing is neem contact met ons op.

Atlassian prijs advies nodig?

Please provide a valid email address!

Confluence pricing

Confluence is een samenwerkingstool die bedrijven helpt bij het opzetten en beheren van documenten en content. Het is beschikbaar in drie verschillende prijsplannen, waaronder een basisplan voor maximaal 10 gebruikers, een groter plan voor maximaal 25 gebruikers en een grootste plan voor meer dan 25 gebruikers. Neem contact op met ons voor de meest up-to-date prijzen van deze plannen.
IP200915LH1-184

Bitbucket Pricing

Bitbucket is een codebeheerplatform dat bedrijven helpt bij het opslaan, beheren en delen van hun code. Het is beschikbaar in twee prijsplannen, waaronder een basisplan voor maximaal 5 gebruikers en een groter plan voor meer dan 5 gebruikers. Neem contact op met de leverancier voor de meest up-to-date prijzen van deze plannen.

Jira Service Desk Pricing

Jira Service Desk is een service managementplatform dat bedrijven helpt bij het beheren van klantverzoeken en incidenten. Het biedt verschillende prijsplannen die passen bij de verschillende behoeften van bedrijven. De prijsopbouw van Jira Service Desk is afhankelijk van het aantal agenten dat u nodig heeft en de functionaliteiten die u wilt gebruiken. Neem contact op met TMC ALM voor meer informatie over de prijsopbouw en de mogelijkheden van Jira Service Desk, zodat u een plan kunt kiezen dat past bij uw specifieke bedrijfsbehoeften.

Opening TMC_vrijdag_TMC_003_5888
Top