Atlassian Cloud Migraties

Voor naadloze Atlassian migraties en ondersteuning, staan onze gecertificeerde consultants klaar. Of het nu gaat om Jira, Confluence of non-Atlassian data, wij zorgen voor een vlekkeloze migratie en optimale inzet van je tools.

De cloud is het heden én de toekomst. Zoals Atlassian software steeds meer naar de cloud evolueert, groeit ook de noodzaak voor expertise en precisie in cloud-migraties. Hier komt TMC ALM als uw vertrouwde partner in beeld.

Waarom TMC ALM voor uw migratie?

Als jouw organisatie groeit, evolueren ook je technische behoeften. Misschien wil je overstappen van een ander platform naar Atlassian, of misschien wil je verschillende omgevingen samenvoegen voor een gestroomlijnde ervaring. Wat je behoeften ook zijn, wij zijn hier om je te begeleiden bij elke stap van jouw migratie- en consolidatieproces.

Platinum Atlassian Partner

Als een Platinum Atlassian partner staan wij centraal in de Atlassian transformatie. We hebben de groei en evolutie van dichtbij gezien en begrijpen de nuances en details.

Aandacht voor Complexiteit

We erkennen dat elke migratie uniek is. Migreren naar een Atlassian omgeving is niet zomaar een technische taak; het is een strategische beslissing vol variabelen. En daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Persoonlijk Overleg

Uw zorgen zijn onze zorgen. We staan klaar om een vrijblijvend gesprek met u aan te gaan, om te zorgen dat de overgang naar de Atlassian omgeving voor uw organisatie soepel en probleemloos verloopt.

Ervaren & Gecertificeerd Team

Onze consultants zijn niet alleen gecertificeerd, maar hebben ook jarenlange ervaring in migraties. Of u nu van een niet-Atlassian omgeving migreert of al gebruik maakt van Atlassian, ons team zorgt voor een vlekkeloze transitie.

Atlassian migratie doelproducten

Jira Software

De ideale oplossing voor elk softwareteam, biedt krachtige functies voor agile projectbeheer.

Jira Service Management

Een intuïtieve servicemanagementoplossing die ITSM en klantenondersteuning transformeert.

Jira Work Management

Voor zakelijke teams die een krachtig werkbeheerplatform nodig hebben.

Confluence

Een samenwerkingswiki waarin teams kunnen creëren, delen en samenwerken aan content.

Bitbucket

Een versiebeheeroplossing die ontwikkelaars helpt code te beheren en te delen.

Van welk platform wil je migreren?

Of je nu overstapt van een niet-Atlassian tool of van een andere versie van een Atlassian-product, wij zorgen voor een naadloze overgang:

Zit jouw huidige tool er niet tussen? Geen zorgen! Wij kunnen alles elke kant op migreren! Neem contact met ons op voor een oplossing op maat.

Hoe gaan wij te werk?

Gedetailleerde aanpak, vlekkeloze overgang.

1. Intake

Tijdens de "Intake"-stap vindt er een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats met een of meerdere TMC ALM specialisten om de unieke behoeften en omstandigheden van de organisatie grondig te begrijpen en te analyseren.

2. Evaluatie

In de "Evaluatie"-stap wordt geïnspecteerd en ingeschat of de organisatie daadwerkelijk klaar is voor een succesvolle migratie naar de Atlassian omgeving.

3. Plan

In de "Plan"-stap worden de meest passende oplossingen voor de organisatie voorgesteld en wordt in samenwerking de optimale migratieroute bepaald om zo te zorgen voor een naadloze overgang naar de Atlassian omgeving.

4. Test migratie

Tijdens de testmigratie wordt alle data naar een testomgeving verplaatst om zowel het migratieproces te simuleren als de doorlooptijd van de volledige migratie te bepalen; na de testmigratie volgt een evaluatie en wordt feedback verzameld om eventuele problemen aan te pakken voor de definitieve migratie.

5. Productie migratie

Tijdens de "Productie migratie"-stap wordt alle data daadwerkelijk verplaatst naar de Atlassian omgeving, waarbij de eerder vastgestelde migratieroute wordt gevolgd om een soepele en effectieve overgang te garanderen.

6. Nazorg & Training

In de "Nazorg & Training"-stap wordt ondersteuning geboden voor eventuele vragen of problemen na de migratie, en worden trainingssessies georganiseerd om gebruikers te helpen het maximale uit het nieuwe platform te halen en een soepele adoptie van de nieuwe omgeving te waarborgen.

Consolidatie van omgevingen

Moderne enterprises worden vaak geconfronteerd met een veelvoud aan Atlassian platforms verspreid over hun organisatie. Hieruit rijst de uitdaging: Hoe brengen we alles samen voor maximale efficiëntie? Met TMC ALM is het antwoord eenvoudig. Wij zijn er om u te helpen deze systemen te consolideren tot één krachtige, uniforme omgeving.

Onze jarenlange ervaring en diepgaande expertise zorgen voor een vlekkeloze overgang, waarbij zowel technische consolidatie als tool-adoptie centraal staan. Bij ons is het niet alleen een kwestie van integratie, maar ook van een succesvolle implementatie waarbij gebruikers enthousiast en efficiënt met de nieuwe omgeving werken.

  • Atlassian-onderling: Combineer verschillende Atlassian-tools voor een geïntegreerde ervaring.

  • Niet-Atlassian naar Atlassian: Transformeer jouw huidige tools en systemen naar een Atlassian-oplossing die voldoet aan jouw zakelijke behoeften.

Laten we samen een pad naar de toekomst uitstippelen!

Bel ons:

+31 (0) 6 101 788 62

Succesvol migreren? Dit zeggen onze klanten!

Gereed voor de volgende stap?

Ons team van Atlassian-experts staat klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact op voor een consult op maat!

Bel ons:

+31 88 862 2180