Atlassian Consultancy

Op zoek naar top-notch Atlassian support? Ons team van experts is gespecialiseerd in Jira, Confluence, Bitbucket en meer, voor zowel nieuwe implementaties als optimalisaties.

Ons product portfolio

Hoe kunnen we jou helpen?

Zoek je een deskundige Atlassian partner die diep duikt in het Atlassian portfolio en bijbehorende processen? Iemand die naast je staat voor al je Atlassian uitdagingen?

Welkom bij TMC ALM!

Bij TMC ALM geloven we dat elk bedrijf uniek is. Daarom verdient elk bedrijf een op maat gemaakte oplossing die perfect past bij hun processen, teams en doelstellingen. Als één van de voornaamste Atlassian partners in de Benelux, zetten we ons in om krachtige, flexibele en efficiënte Atlassian-omgevingen te implementeren en configureren voor organisaties van alle groottes.

Deskundigheid & Ervaring

We hebben de know-how, dankzij onze jarenlange ervaring met Atlassian. Wij beseffen dat elke organisatie uniek is, met eigen unieke uitdagingen.

Persoonlijke Aanpak

We maken graag kennis. In een gesprek met jou en onze Atlassian specialisten zoomen we in op jouw organisatie. Onze focus? Die ligt op jouw uitdagingen en hoe we die kunnen tackelen.

Plan van Aanpak

Na ons gesprek bieden we je een helder stappenplan. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten.

Bewezen Resultaten

We hebben reeds honderden klanten geholpen. We combineren beproefde methodes met onze expertise voor optimale resultaten.

Wat bieden wij aan?

Implementatie & Configuratie

Starten met Atlassian of uw bestaande omgeving optimaliseren? Elke tool heeft zijn eigen nuances en best practices. Wij kennen ze als onze broekzak. Wij zetten uw Atlassian-producten zo op dat ze naadloos aansluiten op de unieke behoeften en ambities van uw organisatie.

Nieuwe implementaties

Beginnen met Atlassian kan overweldigend zijn, maar met de juiste begeleiding wordt het een fluitje van een cent. Wij zorgen ervoor dat uw opstart soepel verloopt, of u nu een klein team hebt of een groot bedrijf. We analyseren uw specifieke behoeften, richten de Atlassian-omgeving daarop in en zorgen ervoor dat u vanaf dag één maximaal rendement haalt uit uw investering.

Bestaande omgeving optimaliseren

Als u al Atlassian-producten gebruikt, heeft u misschien het gevoel dat er meer uit te halen valt. Dat klopt! Ons team duikt diep in uw huidige configuratie, identificeert optimalisatiepunten en past verbeteringen toe. Zo transformeren we uw Atlassian-omgeving van goed naar geweldig en zorgen we dat uw team efficiënter dan ooit kan werken.

Uniformiteit & standaardisatie

In grote organisaties is het vaak een uitdaging om iedereen op één lijn te krijgen. Dat is waar wij ingrijpen. We zorgen voor een uniforme aanpak in het gebruik van Atlassian-tools binnen uw gehele organisatie. Hierdoor kunnen teams naadloos samenwerken, verspilling wordt geminimaliseerd en de kwaliteit van het werk stijgt.

Onderhoud & Beheer

Laat technische zorgen achter u. Wij nemen het stuur over, zodat uw Atlassian-omgeving altijd topprestaties levert, updates ontvangt en potentiële problemen voor blijft.

(Periodieke) Health Checks

Denk aan dit als een APK voor uw Atlassian-omgeving. We controleren regelmatig op veelvoorkomende problemen, prestatieknelpunten en mogelijke verbeteringen. Door deze periodieke controles blijft uw omgeving gezond en presteren uw teams op hun best.

Updates & Upgrades

De IT-wereld staat nooit stil. Er zijn voortdurend nieuwe functies, beveiligingspatches en optimalisaties beschikbaar. Ons team houdt deze veranderingen voor u bij en zorgt ervoor dat uw Atlassian-producten up-to-date en veilig zijn, zodat u kunt profiteren van de nieuwste functies zonder downtime of verstoring.

Backup & Herstel

Hoe goed u ook voorbereid bent, er kan altijd iets misgaan. Met onze back-up- en herstelstrategieën hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij assisteren bij het opzetten van regelmatige back-ups van uw gegevens en een snel en effectief herstel in het onwaarschijnlijke geval dat er iets misgaat.

Beveiliging & Compliance

In deze digitale tijd zijn veiligheid en naleving cruciaal. We rusten uw Atlassian-omgeving uit met toonaangevende beveiligingspraktijken en zorgen ervoor dat u voldoet aan de nieuwste normen.

Data Protectie & Privacy

In het tijdperk van cyberbedreigingen is dataveiligheid cruciaal. Wij implementeren best practices op het gebied van gegevensbescherming, zorgen voor GDPR-conformiteit en implementeren toonaangevende beveiligingsoplossingen. Uw data blijft onder onze waakzame ogen veilig en privé.

Toegangsbeheer

Toegang tot informatie moet strikt gereguleerd zijn. We implementeren gelaagde toegangscontroles, waardoor de juiste personen toegang hebben tot de juiste informatie en tools. Of het nu gaat om toegang op teamniveau, afdelingsniveau of individueel niveau, we richten het voor u in.

Gerelateerde Diensten

Hoe gaan we te werk?

Strategisch denken, praktisch handelen!

01

Onderzoek

Via diepgaande workshops duiken we in jouw unieke context. We begrijpen dat elke organisatie uniek is en dat maatwerkoplossingen cruciaal zijn. Jouw specifieke behoeften en doelen staan centraal bij het leggen van een solide fundament voor het project.

02

Planning

Gebaseerd op verzamelde inzichten ontwerpen we een strategisch plan, waarbij we implementaties opdelen in behapbare deliverables. Dit zorgt voor duidelijkheid, overzicht en een gezamenlijk pad naar succes.

03

Implementatie

We werken iteratief en met korte oplevercycli voor snelle en tastbare resultaten. Na elke deliverable volgt een evaluatie, waarbij we hand in hand met de klant samenwerken. Of je nu tools breder wilt uitrollen of nieuwe tools wilt adopteren, onze ervaring staat garant voor een soepele overgang en een resultaatgerichte aanpak.

04

Resultaat

Onze belofte: oplossingen die naadloos aansluiten op jouw behoeften, zonder onverwachte verrassingen. Dankzij onze jarenlange ervaring en focus op maatwerk, zorgen we ervoor dat jouw succes ons einddoel is en dat je klaar bent om verder te schalen en te groeien.

Duik in onze Atlassian Product Portfolio

Benieuwd naar de Atlassian producten waarvoor we consultancy bieden? Ontdek hieronder ons portfolio. Klik op een product voor specifieke consultancy-informatie per product.

Heb je andere Atlassian behoeften of wil je meer weten over een bepaalde dienst? We staan altijd open voor een gesprek.

Bel ons:

+31 88 862 2180