TMC ALM – Atlassian Cloud Specialist

De toekomst van Atlassian software is Cloud centered. Daardoor zien wij als Platinum Atlassian partner een grote toename in aanvragen om organisaties naar Atlassian Cloud te migreren.

atlassian-cloud

Migreren naar Atlassian Cloud brengt veel variabelen met zich mee. En daarom willen we zorgen dat jouw organisatie ervan verzekerd is, dat de stap naar Cloud de juiste is. We gaan hierover graag vrijblijvend het gesprek met je aan.

Waarom TMC ALM?

Om klanten zo soepel mogelijk naar Atlassian Cloud te migreren hebben wij speciale Cloud resources in ons consultancy team. Onze consultants zijn Cloud gecertificeerd en hebben afgelopen jaren al veel ervaring met Cloud migraties opgedaan. Ook helpen we klanten met migraties die andere tools gebruiken (niet-Atlassian omgevingen) naar Atlassian omgevingen.

Opening TMC_vrijdag_TMC_003_5888

Onze werkwijze

Wij begrijpen dat geen enkele organisatie hetzelfde is. Daarom beginnen wij altijd met een vrijblijvend gesprek met een of meerdere van onze specialisten om de specifieke situatie van jouw organisatie te doorgronden.

In onze werkwijze staat centraal dat we klanten helpen om de juiste keuzes te maken. We adviseren klanten altijd in de voor hen best passende oplossingen. Dat betekent dat we als eerst kijken of jouw organisatie wel klaar bent om succesvol naar Atlassian Cloud te migreren. Als dat zo is dan bepalen we samen de meest succesvolle route om daar te komen.

We kunnen je niet alleen bij Atlassian migraties ondersteunen, maar kunnen ook gehele migraties voor je uitvoeren. Daarnaast kunnen we je helpen met training, support of een andere vorm van ondersteuning. Bekijk ons volledige aanbod in Atlassian diensten hier.

Consolidaties

Grotere organisaties als enterprises gebruiken vaak meerdere Atlassian instanties binnen hun organisatie. Van hieruit kan de wens ontstaan om deze te consolideren in één uniforme omgeving.

TMC ALM is door jarenlange ervaring de ideale partner om jouw organisatie hierbij te ondersteunen. Zowel op het gebied van de technische consolidatie als op het gebied van de tool-adoptie. In onze optiek is het essentieel dat de gebruikers met plezier gebruik gaan
maken van de nieuwe omgeving voor een succesvolle implementatie.

Is jouw organisatie op zoek naar een Atlassian partner om een migratie of consolidatie uit te voeren? Of ben je nog aan het overwegen of Atlassian Cloud past bij jouw organisatie? Dan gaan we graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden te bespreken.

Atlassian Cloud vragen?

Please provide a valid email address!