Confluence Fundamentals Training

Ontdek de kracht van samenwerking met de Confluence Fundamentals training van TMC ALM. Leer hoe je documentatie maakt, deelt en beheert, hoe je samenwerkt in teams en hoe je effectief gebruik maakt van templates en macro’s. Deze cursus is perfect voor iedereen die de potentie van Confluence volledig wil benutten voor teamcommunicatie en kennisbeheer.

In één dag naar efficiëntere samenwerking!

Dompel jezelf onder in de wereld van effectieve samenwerking met onze Confluence Fundamentals training. Tijdens deze reis ontdek je niet alleen hoe je moeiteloos informatie deelt en aan documenten samenwerkt, maar ook waarom kennisborging en -deling cruciaal zijn in de hedendaagse werkomgeving.

Onze unieke trainingsbenadering combineert minimale slides met maximale hands-on ervaring, verrijkt met relevante praktijkvoorbeelden uit jouw dagelijkse werk. Deze dynamische aanpak waarborgt een diepgaand begrip van Confluence en zorgt ervoor dat je elke dag de geleerde vaardigheden kunt toepassen. Ervaar een training die echt indruk maakt en waarde toevoegt aan jouw organisatie.

Wat leer je?

Introductie tot Confluence

Een kort overzicht van wat Confluence is, hoe het verschilt van andere Atlassian-producten, en zijn belangrijkste functies en voordelen.

Basis navigatie

Leer de basisinterface van Confluence kennen, inclusief hoe je kunt navigeren tussen pagina's, spaces en hoe je de zoekfunctie effectief gebruikt.

Pagina's aanmaken en bewerken

Duik in de kern van Confluence door te leren hoe je nieuwe pagina's maakt, bestaande pagina's bewerkt, en hoe je kunt werken met de rijke teksteditor.

Samenwerken en commentaar geven

Ontdek de samenwerkingsfuncties van Confluence, zoals het toevoegen van commentaar, @vermeldingen, en de integraties met andere Atlassian-producten zoals Jira.

Templates en macro's

Leer hoe je tijd bespaart en consistentie bevordert met Confluence-templates en hoe je pagina's dynamischer maakt met macro's

Space beheer

Duik in de wereld van Confluence-spaces. Leer hoe je een nieuwe space opzet, toegangsrechten instelt, en space-instellingen en -categorieën beheert

Confluence-beheer en instellingen

Krijg inzicht in de algemene administratieve taken van Confluence, zoals gebruikers- en groepsbeheer, het beheren van globale instellingen, en het koppelen met andere Atlassian-tools

Integratie en Apps

Ontdek de synergie tussen Confluence en andere Atlassian-tools zoals Jira en Bitbucket. Leer ook hoe Confluence-apps de functionaliteit verrijken en de samenwerking kunnen bevorderen.

Best Practices en Tips

Afronding van de training met waardevolle tips en best practices om het meeste uit je Confluence-ervaring te halen.

Training in groepsverband

Locatie

We geven de voorkeur aan trainingen bij de klant of op onze locatie in Eindhoven, maar we bieden onze sessies ook digitaal aan.

Duur

Eén dag vol inzichten en hands-on ervaring.

Voorkennis

Niet vereist. We beginnen bij de basis en bouwen daarop voort.

Kosten

€ 2.500 voor een groep van maximaal 10 deelnemers.

Direct aanmelden?

Voor elke trainingsvraag staan we klaar! Laten we vrijblijvend bespreken wat mogelijk is. Vul je gegevens in en we nemen direct contact met je op!

Training on the job

Heb je al ervaring met Confluence maar stuit je op specifieke uitdagingen, bijvoorbeeld rondom bepaalde apps? Onze ‘Training on the Job’ voor Confluence mengt theoretische kennis met de directe toepassing ervan binnen jóuw organisatie. Terwijl we meteen inspelen op je actuele problemen, zorgen we ook voor een diepgaande kennisoverdracht. Overweeg je een deep dive in specifieke apps? Daarvoor ben je hier ook aan het juiste adres. Hoe lang de training duurt? Dat stemmen we af op wat jij nodig hebt – vaak is een halve dag al genoeg. Benieuwd of wil je meer weten? Neem direct contact met ons op. Jouw succes is onze drijfveer!

Waarom kiezen voor onze trainingen?​

Onze Atlassian trainingen gaan verder dan de traditionele leermethoden. Wij combineren minimale slides met maximale interactie, hands-on ervaring en directe praktijkvoorbeelden uit jouw werkomgeving. Het resultaat? Een leerervaring die blijft hangen en echt waarde toevoegt aan jouw organisatie.

Onze trainingen zijn niet zomaar een overdracht van kennis. Ze zijn een ervaring:

Interactief Leren

Onze trainingen bevatten minimale slides, waardoor de focus ligt op interactie, discussie en hands-on ervaringen. Je duikt écht in de materie.

Relevante Voorbeelden

Geen algemene scenario's, maar direct toepasbare praktijkvoorbeelden uit jouw werkomgeving. Training die resoneert met je dagelijkse werk.

Dynamische Aanpak

Flexibiliteit staat centraal. Afhankelijk van de reacties en vragen van de deelnemers, kunnen we de inhoud en het tempo van de training on-the-fly aanpassen. Jouw succes is onze leidraad.

Adoptiestrategie

We gaan verder dan het 'wat' en duiken diep in het 'waarom' en 'hoe'. Dit zorgt voor een dieper begrip en een grotere betrokkenheid bij de deelnemers.

Tweetalige Training

Wereldklasse training in jouw moedertaal. Of je nu kiest voor Nederlands of Engels, wij zijn er voor je.

Jarenlange Expertise

Onze trainers zijn niet alleen experts in Atlassian producten, maar hebben ook een schat aan ervaring in diverse industrieën. We begrijpen jouw unieke uitdagingen en behoeften.

Met deze unieke benadering zorgen we voor een leerervaring die echt waarde toevoegt, zowel voor de individuele deelnemer als voor de gehele organisatie.

Voor elke trainingsvraag staan we klaar! Laten we vrijblijvend bespreken wat mogelijk is.

Bel ons:

+31 88 862 2180