TMC ALM Jira Implementaties

Zoek jij een Nederlandse partner voor een Jira Software implementatie voor jouw organisatie?

Jira Software zien wij als dé tool voor teams in organisatie om zo efficiënt mogelijk samen te werken.

Wij helpen verschillende type organisaties van High Tech bedrijven tot aan overheidsinstellingen. Denk daarbij aan Atlassian uitdagingen op het gebied van schaalbaarheid, configuratie, uniforme manier van werken, optimaal gebruiken van functionaliteiten en performance.

Als een van de grootste Atlassian partners in Nederland staan wij voor jou klaar met onze expertise op inhoudelijk én technisch vlak.

IP200915LH1-184

De kracht van Jira Software

De kracht van Jira Software is dat deze tool zo te configureren is, dat je volgens verschillende methodieken zoals scrum of agile kunt werken. Dit maakt Jira Software tot de meest veelzijdige tool. Ons doel is om te zorgen dat jouw organisatie optimaal gebruik maakt van de vele mogelijkheden en jouw teams er met plezier in samenwerken.

Integratiemogelijkheden met Jira Software

Er is veel waarde te halen uit integratie met andere Atlassian tools als Confluence en Bitbucket. Daarnaast integreert Jira Software met een breed scala aan
tools van andere leveranciers. Het grote ecosysteem van app ontwikkelaars laat de vele mogelijkheden zien op het gebied van aanvullende functionaliteiten. Deze zijn verkrijgbaar in de Atlassian Marketplace. Zoek jij een partner die ook het licentiebeheer kan faciliteren? Bekijk dan onze licentiemanagement dienst.

training_tmc

Hoe wij jou kunnen helpen

Wij helpen klanten op verschillende manieren met het implementeren of breder uitrollen van Jira Software en andere Atlassian tooling. Sommige klanten maken niet alleen gebruik van onze expertise tijdens een lopend project, ook van onze ondersteuning op langer termijn door middel van support of consultancy.

Door ons grote team van consultants zijn er veel mogelijkheden. We bespreken ze graag met je in een kennismakend gesprek.

Jira ondersteuning nodig?

Please provide a valid email address!