Atlassian

Jira Software

Atlassian

Jira Software
Consultancy

Jira Software is het meest bekende product van Atlassian. Jira is oorspronkelijk een bug- en issuetracker voor software ontwikkeling. Vandaag de dag is Jira Software dé standaard voor samenwerken binnen en tussen software ontwikkel teams. Jira Software wordt ook gebruikt voor project management. Met name voor Agile projecten. Bij TMC ALM zien we dat zowel de adoptie van Jira Software als de Agile manier van werken steeds breder binnen organisaties plaatsvindt. Wij hebben al veel verschillende teams geholpen om beter samen te werken middels Jira Software en een Agile manier van werken.

Werken met Jira Software

Het gebruiken, inrichten en aanpassen van (Agile) workflows is een van de krachten van Jira Software. Een andere krachtige eigenschap van Jira is de vrijheid in configuratie van uw Agile borden. Of het nu om Kanban of Scrum gaat, Jira helpt u met de juiste weergave van uw taken. Met Jira Software kunt u taken vaststellen, eenvoudig toewijzen, de voortgang checken en uiteindelijk opleveren. Dit geeft u een helder beeld van de voortgang en resultaten van uw project, maar stelt u ook in staat om snel de vinger op de zere plek te leggen bij vertraging.

Jira Software is eenvoudig en naadloos te integreren met andere tools, waardoor deze elkaar versterken. Er is veel waarde te halen uit integratie met Atlassian tools als Confluence en Bitbucket, maar ook met tools van andere leveranciers. Daarnaast is er een groot ecosysteem van app ontwikkelaars die honderden add-ons hebben ontwikkeld. Deze zijn verkrijgbaar in de Atlassian Marketplace en kunnen extra functionaliteit toevoegen aan Jira Software.

TMC

TMC ALM en Jira Software

Als Atlassian partner helpt TMC ALM u met het installeren, implementeren, verbeteren of integreren van Jira Software. Hiervoor hebben wij Jira gecertificeerde professionals beschikbaar. Kijk voor meer informatie op onze Atlassian diensten pagina.

Daarnaast levert TMC ALM trainingen op het gebied van Jira. Zowel voor gebruikers als voor administrators. Uiteraard kunt u ook bij TMC ALM terecht voor de aanschaf en het beheer van uw Atlassian licenties.

De Nieuwe Jira Ervaring

Vragen voor uw volgende project?