TMC ALM – Uw enterprise partner

Is jouw organisatie op zoek naar een Atlassian partner die kan ondersteunen bij de implementatie van grootschalige Atlassian implementaties? Als TMC ALM denken wij graag met je mee over de mogelijkheden.

Door ons team bestaande uit 17 Atlassian consultants met ieder zijn of haar eigen expertise, zijn we in staat om enterprise klanten op breed vlak te helpen met onze Atlassian diensten.

Werkwijze

Grootschalige implementaties breken we op in kleine deliverables, waardoor de voortgang goed te tracken is en organiseren we evaluaties na elke deliverable. Zo zijn zowel de klant, als wij verzekerd van een succesvolle samenwerking.

Onze werkwijze kenmerkt zich doordat we doelgerichte oplossingen creëren die onze klanten verder helpen schalen en groeien. Of het nu gaat om het breder uitrollen van bestaande tools en processen binnen organisaties of het adopteren van nieuwe tools en apps die de manier van werken ondersteunen, wij helpen je graag verder.

Mede dankzij onze jarenlange ervaring begrijpen we als geen ander dat elke organisatie anders is en behoefte heeft aan op maat oplossingen.

training_tmc

Vrijblijvend gesprek

We gaan graag samen met jou en een of meerdere van onze Atlassian specialisten vrijblijvend het gesprek aan om kennis te maken. Hierdoor kunnen we direct vanuit functioneel én technisch perspectief met jouw organisatie schakelen. Ons doel in onze gesprekken is om gericht mee te denken over de uitdagingen in jouw organisatie en hoe wij vanuit onze expertise jou hierin kunnen ondersteunen.

Na afloop van het gesprek overleggen we een plan van aanpak waarin we onze voorgestelde oplossing uiteenzetten. Hierdoor kunnen we je een goed beeld geven van wat jouw organisatie van ons kan verwachten. Doordat we al talloze klanten hebben kunnen helpen, weten we ook wat de best practises zijn uit de praktijk en kunnen we deze combineren met onze eigen kennis. Zo komen we samen tot de best passende oplossingen voor onze klanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust hieronder contact op.

Op zoek naar een enterprise partner?

Please provide a valid email address!