Loading...

Wij helpen u bij de volgende Atlassian vraagstukken

Hoe kunnen we jou verder helpen?

TMC ALM: Uw Atlassian Partner

Ben jij op zoek naar een Atlassian partner die breed-inhoudelijke kennis heeft van zowel het volledige Atlassian portfolio met alle bijbehorende processen? En die jou kan ondersteunen op het gebied van alle Atlassian uitdagingen?

Dan ben je bij TMC ALM aan het juiste adres.

Ruime Atlassian ervaring.

Mede dankzij onze jarenlange ervaring begrijpen we als geen ander dat elke organisatie anders is en behoefte heeft aan op maat oplossingen.

We gaan graag samen met jou en een of meerdere van onze Atlassian specialisten vrijblijvend het gesprek aan om kennis te maken. Hierdoor kunnen we direct vanuit functioneel én technisch perspectief met jouw organisatie schakelen. Ons doel in onze gesprekken is om gericht mee te denken over de uitdagingen in jouw organisatie en hoe wij vanuit onze expertise jou hierin kunnen ondersteunen.

Na afloop van het gesprek overleggen we een plan van aanpak waarin we onze voorgestelde oplossing uiteenzetten. Hierdoor kunnen we je een goed beeld geven van wat jouw organisatie van ons kan verwachten.

Doordat we al talloze klanten hebben kunnen helpen, weten we wat de best practises zijn uit de praktijk en kunnen we deze combineren met onze eigen kennis. Zo komen we tot de best passende oplossingen voor onze klanten.

Bekijk hieronder onze verschillende diensten.

Atlassian Consultancy
Ben je op zoek naar functionele of technische ondersteuning op Atlassian vlak? Ons team (link) van multi-disciplinaire consultants staat voor je klaar. We kunnen je helpen met volledige Atlassian implementaties en optimalisaties van bestaande Atlassian omgevingen. Denk bijvoorbeeld aan Jira Software optimalisatie, implementatie van Jira Service Management en andere Atlassian tools als Confluence en Bitbucket. We voeren niet alleen uiteenlopende projecten uit voor klanten, maar we spreken ook langdurige trajecten af met klanten die graag langere periode ondersteuning willen van onze consultants.
Atlassian Cloud Migraties en Consolidaties
Zoek je een ervaren partij die de migratie van jouw Atlassian applicaties kan uitvoeren naar andere Atlassian omgevingen? Dan helpen wij jou graag verder. Ons team bestaat uit gespecialiseerd migratie consultants die bovendien ook gecertificeerd zijn voor Cloud migraties. We migreren niet alleen bestaande Atlassian omgevingen, maar ook non Atlassian data naar Atlassian omgevingen. Lees hier meer over onze migratie dienstverlening. Wil jij verzekerd zijn van Atlassian support door een Nederlandse partner? Bij ons kan jouw organisatie altijd terecht met technische én functionele vragen over bijvoorbeeld Jira of Confluence. Wij ondersteunen onze klanten op verschillende manieren met support. Neem contact op voor onze Atlassian support mogelijkheden.
Atlassian Trainingen
Heb jij ook het gevoel dat je kennis mist om Jira of Confluence goed te gebruiken of beheren? Dan raden wij je aan om bij ons Atlassian training te volgen. Wij bieden verschillende Atlassian trainingen aan.
Zelfontwikkelde trainingen
Uitzonderlijk is dat al onze trainingen door onszelf ontwikkeld zijn. Onze trainers hebben jarenlange praktijkervaring. Die ervaring hebben we gebruikt om trainingsmateriaal te ontwikkelen dat precies aansluit bij de behoeftes van zowel ervaren als minder ervaren Atlassian gebruikers en beheerders. Door onze eigen trainingen aan te bieden, weten we zeker dat jij alle praktijkkennis opdoet die je nodig hebt om goed met de tools uit de voeten te kunnen.
Training on the job
Wat wij ook aanbieden is Training on the Job. Daarbij kijken we naar de context van hoe jij een Atlassian tool wil gebruiken of beheren. Als we inzichtelijk hebben wat jij nog niet beheerst, geven we je een goede dosis basistheorie én praktijkervaring mee en zoomen we in op jouw persoonlijke praktijkproblemen. Lees hier (LINK) meer over ons trainingsaanbod of ‘klik hier’ om een afspraak in te plannen om jouw trainingsbehoefte in kaart te brengen.
Quick scan
Hoe functioneren jouw Atlassian omgevingen? Schakel onze specialisten in om een quick scan uit te komen voeren. Deze scan is modulair opgebouwd en kan op aanvraag meer focus leggen op de techniek of juist het gebruik en de inrichting. Gebaseerd op een aantal parameters checken we jouw omgevingen en schrijven we een rapport met aandachtspunten en aanbevelingen. Hierna kunt je zelf bepalen of en hoe je daar verder mee wenst te gaan. Ben je op zoek naar een andere vorm van Atlassian expertise? Of wil je meer weten over een bepaalde dienst?

Wat is jouw Atlassian vraagstuk?

Top