Verhoog de Atlassian kennis binnen uw organisatie

Kies uit één van de vele trainingen over Atlassian tooling die wij verzorgen. Heb je specifieke vraagstukken? Neem contact op en bekijk hoe we jouw bedrijf op maat kunnen helpen. Trainingen zijn mogelijk in Nederlands en Engels.

Jira Trainingen

Jira Fundamentals Training

De Jira Fundamentals training van TMC ALM is hét startpunt voor iedereen die met Jira (Software) wil gaan werken. Deze interactieve training vindt plaats op instaplevel en leert de deelnemers wat Jira is, welke problemen het oplost en hoe ze het beste kunnen werken met Jira.

Jira Administrator Training

De Jira Admin training van TMC ALM is de ideale training voor iedereen die administrator of verantwoordelijk wordt voor onderhoud van de configuratie van Jira. Deelnemers aan deze training leveren hoe ze een Jira instantie kunnen configureren en onderhouden.

training_tmc

Bitbucket & Git Trainingen

git

Git Fundamentals Training

De Git Fundamentals training van TMC ALM is het startpunt voor iedereen die werkt of gaat werken met Git en die de basis van Git repositories wil begrijpen.

git

Git Key User Training

De Git Key User training van TMC ALM is de ideale Git verdiepingstraining voor gebruikers die meer van Git willen begrijpen zoals ontwikkellaars, architecten, devops engineers en configuration managers.

Confluence Trainingen

Confluence Fundamentals Training

Tijdens de Confluence Fundamentals training leren de specialisten van TMC ALM u alles wat u moet weten om de krachtige mogelijkheden van Confluence onder de knie te krijgen.

Maatwerk training nodig?