Atlassian Backup Oplossingen

Til jouw Atlassian Cloud naar een hoger niveau met de state-of-the-art backup diensten van TMC ALM: Zorgeloze backups en snelle herstelmogelijkheden, perfect afgestemd op jouw organisatie. Klik en ervaar direct gemoedsrust!

Versterk jouw Atlassian Cloud met geavanceerde backup diensten

In de snelle digitale wereld van vandaag is het cruciaal om voorbereid te zijn op het onverwachte. Data is het hart van je organisatie, en het verlies ervan kan leiden tot significante verstoringen. Daarom is een betrouwbare backup oplossing voor je Atlassian Cloud geen luxe, maar een essentieel. Het beschermt je tegen data verlies door menselijke fouten, technische storingen of cyberaanvallen, waardoor je bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.

Waarom een Cloud backup dienst ?

Preventie tegen dataverlies

Onvoorziene gebeurtenissen zoals systeemcrashes, menselijke fouten of cyberaanvallen kunnen in een oogwenk je waardevolle data wegvagen. Een betrouwbare backup oplossing biedt een vangnet, waardoor je altijd een weg terug hebt.

Bedrijfscontinuïteit

In het geval van dataverlies zorgen de door ons geselecteerde backup oplossingen ervoor dat je snel weer operationeel bent, waardoor de impact op je bedrijfsprocessen minimaal is.

Compliance en regelgeving

Veel sectoren hebben strikte regels rond data bescherming en privacy. De door ons aangeboden backup oplossingen zorgen ervoor dat je altijd aan deze eisen voldoet, zonder dat je er zelf omkijken naar hebt.

Door te kiezen voor een betrouwbare backup oplossing, waarborg je niet alleen de veiligheid en toegankelijkheid van je essentiële data, maar zorg je er ook voor dat je bedrijf veerkrachtig blijft in het aangezicht van elke uitdaging.

Belangrijkste kenmerken

De backup oplossingen die wij aanbieden gaan verder dan de standaard door je niet alleen een veiligheidsnet te bieden, maar ook door flexibiliteit en controle in jouw handen te leggen:

Geautomatiseerde dagelijkse backups

Jouw Atlassian Cloud-data, waaronder Jira, Confluence en Bitbucket, wordt elke dag automatisch beveiligd. De oplossing die wij aanbieden detecteert en back-upt incrementele wijzigingen, zodat je altijd toegang hebt tot de meest recente versie van je gegevens.

On-demand backup mogelijkheden

Naast dagelijkse automatische backups, kun je op elk gewenst moment een backup initiëren. Dit is ideaal voor momenten voorafgaand aan grote wijzigingen of updates in je systemen, waardoor je een extra laag van zekerheid hebt.

Uitgebreide dataherstel opties

De door ons aangeboden oplossing stelt je in staat om niet alleen volledige datasets te herstellen, maar ook specifieke items, zoals individuele Jira issues of Confluence pagina's. Dit betekent dat je snel kunt reageren op kleine foutjes zonder een volledige systeemherstel te hoeven uitvoeren.

365-dagen retentie en versiebeheer

De oplossing die wij aanbieden biedt een jaar lang versiebeheer, waardoor je de flexibiliteit hebt om terug te gaan naar specifieke momenten in de tijd en data te herstellen vanuit een specifieke dag, mocht dat nodig zijn.

Veilige en conforme opslag

Jouw backups worden opgeslagen in met encryptie beveiligde omgevingen die voldoen aan internationale compliance normen zoals SOC 2, SOC 3, GDPR en CCPA. Dit zorgt ervoor dat jouw data niet alleen veilig is tegen externe bedreigingen, maar ook intern voldoet aan de hoogste standaarden van dataprivacy en -beveiliging.

Deze benadering van backup en herstel zorgt ervoor dat je altijd voorbereid bent op het onverwachte, met de tools en opties die je nodig hebt om snel en effectief te reageren.

Kiezen voor TMC ALM's backup diensten

Expertise die telt

Onze status als Atlassian Platinum en Enterprise Partner betekent dat we diepgaande kennis hebben van de Atlassian suite en hoe deze te optimaliseren voor jouw bedrijf.

Persoonlijke benadering

We bieden geen standaardoplossingen; we kijken naar jouw specifieke behoeften en passen onze diensten daarop aan.

Open en eerlijk

Wij geloven in transparantie. Je krijgt duidelijke informatie over wat we bieden, zonder verborgen kosten of kleine lettertjes.

Ben je klaar om de veiligheid van je Atlassian Cloud-data naar een hoger niveau te tillen?

Neem nu contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek met meer informatie over onze aanpak en hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen.

Bel ons:

+31 88 862 2180