Atlassian Trainingen

Boost je team met onze Atlassian trainingen! Of je nu kiest uit ons ruime cursusaanbod of maatwerkadvies wenst, wij bieden trainingen in zowel het Nederlands als Engels.

"Vertel het me en ik zal vergeten. Laat het me zien en ik zal onthouden. Betrek me en ik zal begrijpen."

Waarom kiezen voor onze trainingen?​

Onze Atlassian trainingen gaan verder dan de traditionele leermethoden. Wij combineren minimale slides met maximale interactie, hands-on ervaring en directe praktijkvoorbeelden uit jouw werkomgeving. Het resultaat? Een leerervaring die blijft hangen en echt waarde toevoegt aan jouw organisatie.

Onze trainingen zijn niet zomaar een overdracht van kennis. Ze zijn een ervaring:

Interactief Leren

Onze trainingen bevatten minimale slides, waardoor de focus ligt op interactie, discussie en hands-on ervaringen. Je duikt écht in de materie.

Relevante Voorbeelden

Geen algemene scenario's, maar direct toepasbare praktijkvoorbeelden uit jouw werkomgeving. Training die resoneert met je dagelijkse werk.

Dynamische Aanpak

Flexibiliteit staat centraal. Afhankelijk van de reacties en vragen van de deelnemers, kunnen we de inhoud en het tempo van de training on-the-fly aanpassen. Jouw succes is onze leidraad.

Adoptiestrategie

We gaan verder dan het 'wat' en duiken diep in het 'waarom' en 'hoe'. Dit zorgt voor een dieper begrip en een grotere betrokkenheid bij de deelnemers.

Tweetalige Training

Wereldklasse training in jouw moedertaal. Of je nu kiest voor Nederlands of Engels, wij zijn er voor je.

Jarenlange Expertise

Onze trainers zijn niet alleen experts in Atlassian producten, maar hebben ook een schat aan ervaring in diverse industrieën. We begrijpen jouw unieke uitdagingen en behoeften.

Met deze unieke benadering zorgen we voor een leerervaring die echt waarde toevoegt, zowel voor de individuele deelnemer als voor de gehele organisatie.

Onze Interactieve Trainingen

Jira Fundamentals Training

Dompel jezelf onder in Jira's kernfuncties met de Jira Fundamentals training van TMC ALM. Ontdek hoe je taken creëert, projectvoortgang bijhoudt, en met dashboards en rapporten werkt. Deze cursus is ideaal voor nieuwkomers die snel en effectief met Jira willen beginnen.
Klik voor meer details

Jira Support Agent Training

Speciaal ontworpen voor Jira Service Management, leidt deze training supportmedewerkers op om klantverzoeken efficiënt te beheren en de beste serviceervaring te bieden. Diepgaande modules duiken in ticketbeheer, SLA's en klantcommunicatie, allemaal binnen het Jira Service Management platform.
Klik voor meer details

Jira Key User Training

Deze training is bedoeld voor dagelijkse Jira-gebruikers die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. Met een focus op geavanceerde functies, workflows en best practices, worden deelnemers uitgerust om als 'key users' op te treden binnen hun teams, fungerend als een brug tussen eindgebruikers en administrators.
Klik voor meer details

Jira Administrator Training

Voor diegenen die Jira op een dieper niveau willen beheren, is de Jira Admin training van TMC ALM een must. Leer workflows aanpassen, gebruikersrechten instellen, en andere geavanceerde configuraties. Deze cursus stelt administrators in staat hun Jira-instantie optimaal af te stemmen op de behoeften van de organisatie.
Klik voor meer details

Git Fundamentals Training

Begin je reis in versiebeheer met de Git Fundamentals training van TMC ALM. Deze cursus biedt een stevige basis in het gebruik van Git, waarbij je alles leert van het initiëren van repositories tot het uitvoeren van commits en het begrijpen van branches. Het is essentieel voor iedereen die een solide start wil maken in moderne softwareontwikkeling en versiebeheerpraktijken.
Klik voor meer details

Git Key User Training

Verdiep je kennis van Git met onze Git Key User training. Deze cursus gaat verder dan de basis en behandelt geavanceerde onderwerpen zoals conflictresolutie, rebase, en het gebruik van geavanceerde Git-functies. Ideaal voor ontwikkelaars, architecten en anderen die dieper in de wereld van Git willen duiken en meer geavanceerde technieken willen beheersen.
Klik voor meer details

Confluence Fundamentals Training

Ontdek de kracht van samenwerking met de Confluence Fundamentals training van TMC ALM. Leer hoe je documentatie maakt, deelt en beheert, hoe je samenwerkt in teams en hoe je effectief gebruik maakt van templates en macro's. Deze cursus is perfect voor iedereen die de potentie van Confluence volledig wil benutten voor teamcommunicatie en kennisbeheer.
Klik voor meer details

Maatwerk training nodig?

Elke training die we bieden, past zich aan aan jouw team en organisatie. Maar soms heb je iets extra speciaals nodig. Heb je een unieke uitdaging of een specifiek leerdoel? Laat ons weten hoe we kunnen helpen. We gaan graag dat stapje verder voor je. Start het gesprek nu!

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ontketen het volledige potentieel van je team met onze Atlassian trainingen. Neem nu contact op en zet de koers uit naar blijvend succes!

Bel ons:

+31 88 862 2180