Git Fundamentals Training

Begin je reis in versiebeheer met de Git Fundamentals training van TMC ALM. Deze cursus biedt een stevige basis in het gebruik van Git, waarbij je alles leert van het initiëren van repositories tot het uitvoeren van commits en het begrijpen van branches. Het is essentieel voor iedereen die een solide start wil maken in moderne softwareontwikkeling en versiebeheerpraktijken.

Vertrouwd met Git, in slechts een halve dag!

Versiebeheer is meer dan alleen een tool; het is een essentiële vaardigheid in de moderne softwareontwikkeling. Als je net begint of je kennis wilt opfrissen, staat onze Git Fundamentals training voor je klaar. Van de kernconcepten van Git tot specifieke vaardigheden in Bitbucket, we begeleiden je door elk aspect van versiebeheer. Of je nu code vastlegt, wijzigingen beheert of simpelweg begrijpt hoe je effectief met een team op afstand kunt werken, wij hebben het allemaal voor je in petto.

Waarom onze benadering anders is? Wij geloven in een hands-on ervaring die verder gaat dan de theorie. Onze cursussen zijn ontworpen om directe relevantie te hebben voor jouw dagelijkse werkzaamheden, en ze bieden een interactieve omgeving die het leren stimuleert. Met voorbeelden uit jouw werkomgeving en een flexibele trainingsaanpak, zorgen we ervoor dat elke minuut telt. Het is geen gewone training; het is een ervaring die je transformeert tot een zelfverzekerde en deskundige Git-gebruiker.

Wat leer je?

Fundamenten van Git repositories

Duik in het hart van Git en verken de bouwstenen van repositories. Begrijp hoe ze worden geïnitieerd, beheerd en geoptimaliseerd voor je projecten.

Creëren & opslaan van wijzigingen

Elke codeverandering is cruciaal. Leer hoe je wijzigingen effectief kunt vastleggen, opslaan en beheren, zodat je altijd up-to-date blijft zonder verlies van belangrijke data.

Branching & merging

Vertakkingen en samenvoegingen zijn de kloppende harten van Git. Ontdek de best practices voor het maken van branches en het moeiteloos samenvoegen van code, zodat je team soepel en cohesief kan werken.

Werken met remote repositories

In de hedendaagse wereld van gedistribueerde teams en samenwerking is het begrijpen van remote repositories essentieel. Verkrijg inzicht in hoe je op afstand samenwerkt, wijzigingen pusht en trekt, en efficiënt communiceert met teamleden.

Bitbucket vaardigheden voor de moderne ontwikkelaar

Bitbucket biedt een scala aan tools die het werken met Git versterken. Leer hoe je branches creëert, pull requests opzet, en de vele andere functies van Bitbucket beheerst, zodat je workflows geoptimaliseerd zijn.

Correctie & fijnslijpen van commits

Iedereen maakt fouten. Maar in Git kun je ze rechtzetten. Leer hoe je commits corrigeert, ongewenste wijzigingen ongedaan maakt en je repositorygeschiedenis gestroomlijnd en professioneel houdt.

Tagging: meer dan alleen labels

Tags zijn essentieel om versies van je code te identificeren en te beheren. Duik in de kunst van het taggen en ontdek hoe je met behulp van tags je code overzichtelijk en georganiseerd houdt.

Best practices en tips

Leer de slimste manieren om met Git te werken en vermijd veelgemaakte fouten, allemaal in eenvoudige, duidelijke stappen.

Training in groepsverband

Locatie

We geven de voorkeur aan trainingen bij de klant of op onze locatie in Eindhoven, maar we bieden onze sessies ook digitaal aan.

Duur

Een halve dag vol inzichten en hands-on ervaring.

Voorkennis

Niet vereist. Ervaring met versiebeheer is een pluspunt.

Kosten

€ 2.500 voor een groep van maximaal 10 deelnemers.

Direct aanmelden?

Voor elke trainingsvraag staan we klaar! Laten we vrijblijvend bespreken wat mogelijk is. Vul je gegevens in en we nemen direct contact met je op!

Training on the job

Heb je al ervaring met Bitbucket en Git maar loop je tegen specifieke problemen aan? Onze ‘Training on the Job’ voor Bitbucket en Git combineert theoretische kennis met directe toepassing binnen jóuw organisatie. Terwijl we direct oplossingen bieden voor je huidige uitdagingen, zorgen we ook voor een grondige kennisoverdracht. Heb je behoefte aan een uitgebreide uitleg over bepaalde functies of mogelijkheden van Git en/of Bitbucket? Je bent bij ons aan het juiste adres. De duur van de training? Die passen we aan jouw behoeften aan, maar vaak is een halve dag al voldoende. Wil je meer weten of ben je nieuwsgierig geworden? Neem direct contact met ons op. Jouw succes is wat ons drijft!

Waarom kiezen voor onze trainingen?​

Onze Atlassian trainingen gaan verder dan de traditionele leermethoden. Wij combineren minimale slides met maximale interactie, hands-on ervaring en directe praktijkvoorbeelden uit jouw werkomgeving. Het resultaat? Een leerervaring die blijft hangen en echt waarde toevoegt aan jouw organisatie.

Onze trainingen zijn niet zomaar een overdracht van kennis. Ze zijn een ervaring:

Interactief Leren

Onze trainingen bevatten minimale slides, waardoor de focus ligt op interactie, discussie en hands-on ervaringen. Je duikt écht in de materie.

Relevante Voorbeelden

Geen algemene scenario's, maar direct toepasbare praktijkvoorbeelden uit jouw werkomgeving. Training die resoneert met je dagelijkse werk.

Dynamische Aanpak

Flexibiliteit staat centraal. Afhankelijk van de reacties en vragen van de deelnemers, kunnen we de inhoud en het tempo van de training on-the-fly aanpassen. Jouw succes is onze leidraad.

Adoptiestrategie

We gaan verder dan het 'wat' en duiken diep in het 'waarom' en 'hoe'. Dit zorgt voor een dieper begrip en een grotere betrokkenheid bij de deelnemers.

Tweetalige Training

Wereldklasse training in jouw moedertaal. Of je nu kiest voor Nederlands of Engels, wij zijn er voor je.

Jarenlange Expertise

Onze trainers zijn niet alleen experts in Atlassian producten, maar hebben ook een schat aan ervaring in diverse industrieën. We begrijpen jouw unieke uitdagingen en behoeften.

Met deze unieke benadering zorgen we voor een leerervaring die echt waarde toevoegt, zowel voor de individuele deelnemer als voor de gehele organisatie.

Voor elke trainingsvraag staan we klaar! Laten we vrijblijvend bespreken wat mogelijk is.

Bel ons:

+31 88 862 2180