Leer de basics van Git

De Git Fundamentals training van TMC ALM is het startpunt voor iedereen die werkt of gaat werken met Git en die de basis van Git repositories wil begrijpen.

Onze trainers hebben een schat aan ervaring op het gebied van werken met Git en het trainen van gebruikers.  Die ervaring hebben onze specialisten gebruikt om een hands-on training te ontwikkelen waarin de deelnemers de theoretische kennis meteen tijdens de training in praktijk brengen. 

Deelnemers aan de training leren wat de Fundamentals zijn van Git repositories en hoe ze met veranderingen en branches om kunnen gaan. Ook wordt er kort stilgestaan bij Git functionaliteit binnen Bitbucket. 

De onderwerpen van de training zijn

  • Git Repository Fundamentals
  • Create and store changes
  • Branching en Merging
  • Remote repositories
  • Bitbucket. Het maken van Branches & Pull Requests
  • Het repareren van incorrecte commits
  • Tagging

Er is geen voorkennis vereist voor het volgen van deze training. Enige ervaring met versiebeheer is een pre. 

De Git Fundamentals training van TMC ALM duurt een halve dag. 

Deze training kan in-company of middels open inschrijving gegeven worden. Op dit moment is er geen datum bekend voor de open inschrijving training. Bij voldoende interesse kunnen wij op korte termijn een sessie inplannen. Neem contact met ons voor meer informatie of om je in te schrijven.

Kosten 

Onze training kost €2.500 per dag voor maximaal 10 deelnemers. Voor het afnemen van een training, het opvragen van meer informatie of om een gevoel te krijgen bij onze organisatie kun je contact opnemen via het contactformulier. Wij hebben een voorkeur voor een training bij de klant of bij ons op locatie, maar we kunnen onze trainingen ook digitaal aanbieden. 

Meer informatie over onze trainingen

TMC ALM ontwikkelt en verzorgt diverse trainingen voor Jira Software, Jira Service Management, Confluence en andere Atlassian tools. We bieden trainingen voor gebruikers en beheerders, voor beginners en gevorderde. Wat de vraag ook is, wij hebben het antwoord.

Klassikale trainingen

Wij bieden klassikale trainingen waarin we de fundamenten uitleggen voor het gebruik en/of het beheer van de applicatie.  Ook bieden we klassikale trainingen voor deelnemers die al ervaring hebben opgedaan met het gebruik of het beheer. Deze trainingen zijn geschikt voor groepen tot 10 personen en duren één dag. Het aanbod aan klassikale trainingen vind je hier.

Training on the job 

Tevens bieden wij trainingen on the job voor kleinere groepen of individuen. Bij veel van onze klanten zien we dat er al voldoende kennis aanwezig is om op dagelijkse basis de tool te gebruiken of beheren, maar dat er behoefte is aan specifieke kennis die nu niet voorhanden is. Dit door bijvoorbeeld een verzoek vanuit een gebruiker, een nieuwe manier van werken, het starten van een nieuw project of het onboarden van een nieuwe afdeling. Hiervoor heeft TMC ALM de ‘training on the job’ ontwikkeld. Dit is een trainingsvariant waarbij generieke theorie gekoppeld wordt aan de specifieke praktijkuitdaging van onze klant. Onze specialisten helpen bij het oplossen van de uitdaging terwijl ze de bijbehorende kennis overdragen. Hierdoor is het probleem opgelost en is de kennis aanwezig om het beheer en change management in de toekomst zelf uit te kunnen voeren. In de meeste gevallen volstaat één dag.   

Maatwerk of niet tool gerelateerde trainingen 

Uiteraard leveren wij ook maatwerk trainingen of denken we graag mee in mogelijkheden om jouw trainingsuitdaging op te lossen. Daarnaast levert TMC ALM ook trainingen die niet direct tool gerelateerd zijn zoals Agile of Git trainingen.

Wat de trainingsvraag ook is, wij gaan graag de dialoog aan. In een vrijblijvend gesprek leggen we uit wat we kunnen betekenen. Interesse of meer weten? Vul dan ons contactformulier in. 

Inschrijven