Jira Administrator Training

Voor diegenen die Jira op een dieper niveau willen beheren, is de Jira Admin training van TMC ALM een must. Leer workflows aanpassen, gebruikersrechten instellen, en andere geavanceerde configuraties. Deze cursus stelt administrators in staat hun Jira-instantie optimaal af te stemmen op de behoeften van de organisatie.

Dé Jira administrators masterclass!

Duik dieper in de wereld van Jira-beheer met onze Jira Administrator Training. Of je nu de finesse van Cloud Administratie wilt leren of de technische aspecten van Data Center installatie en updates wilt verkennen, deze training is voor jou ontworpen. Bij TMC ALM gaan we verder dan traditionele leermethoden. Onze focus ligt op echte interactie, hands-on ervaring en relevante praktijkvoorbeelden die direct uit jouw werkomgeving komen.

Door onze jarenlange expertise en unieke benadering bieden we niet zomaar een training; het is een ervaring. We garanderen een balans tussen theorie en praktijk, waarbij jouw uitdagingen en vragen het tempo en de richting bepalen. Samen met ons zorg je ervoor dat Jira naadloos aansluit bij de behoeften van jouw organisatie

Wat leer je?

Inleiding tot Jira-beheer

Krijg een overzicht van de rol en verantwoordelijkheden van een Jira-beheerder. Ontdek de verschillende aspecten van Jira die je gaat beheren en hoe deze zich verhouden tot de dagelijkse gebruikerservaring.

Cloud administratie

Verdiep je in de beheeraspecten van Jira in de cloud en begrijp de nuances van cloudbeheer. Voor degenen die met een Data Center-versie werken, behandelen we de stappen voor server-side beheren en up-to-date houden van de instantie.

Gebruikers, groepen en rollen

Ontdek hoe je gebruikers en groepen beheert, rechten toekent en de verschillende rollen in Jira gebruikt om de toegang en permissies te beheren.

Workflows creëren en aanpassen

Begrijp de kern van Jira: de workflows. Leer hoe je aangepaste workflows maakt, bestaande workflows wijzigt en ze afstemt op de behoeften van een team.

Schermen, velden en schemes

Verken hoe je aangepaste schermen en velden maakt. Begrijp hoe schemes werken en hoe ze de structuur en functionaliteit van je Jira-instantie beïnvloeden.

Projectconfiguratie

Leer hoe je projecten opzet en configureert, van toegangsrechten tot meldingen en alles daartussenin.

Beveiliging en permissies

Duik diep in de beveiligingsinstellingen van Jira. Stel beveiligingsniveaus in, regel permissies en zorg voor een veilige en gecontroleerde omgeving.

Add-ons en integraties

Verrijk je Jira-instantie met aanvullende functies. Leer hoe je add-ons installeert, configureert en beheert. Ontdek ook hoe je Jira integreert met andere tools.

Probleemoplossing en ondersteuning

Zelfs de beste systemen hebben soms problemen. Leer hoe je veelvoorkomende problemen identificeert, diagnoseert en oplost. Ontdek ook waar en hoe je ondersteuning kunt zoeken als je die nodig hebt.

Best practices en optimalisatie

Krijg inzicht in beproefde methoden voor het beheren van Jira. Leer ook hoe je de prestaties van je Jira-instantie kunt optimaliseren.

Training in groepsverband

Locatie

We geven de voorkeur aan trainingen bij de klant of op onze locatie in Eindhoven, maar we bieden onze sessies ook digitaal aan.

Duur

Eén of twee dagen, afhankelijk van de gewenste diepgang.

Voorkennis

We raden enige basiskennis van Jira aan, maar mocht je die nog niet hebben, dan is onze Jira Fundamentals training een uitstekend startpunt.

Kosten

Vanaf € 2.500 voor een groep van maximaal 10 deelnemers.

Direct aanmelden?

Voor elke trainingsvraag staan we klaar! Laten we vrijblijvend bespreken wat mogelijk is. Vul je gegevens in en we nemen direct contact met je op!

Training on the job

Heb je al ervaring als Jira-beheerder, maar stuit je op complexe administratieve uitdagingen? Onze ‘Training on the Job’ voor Jira Administrators is hierop het antwoord. Naast de verdieping in Jira workflows, kunnen we ook specifieke administratieve kennis bieden voor Jira Service Management. Door theorie en praktijk te koppelen aan jóuw organisatie, bieden we directe ondersteuning en een duurzame kennisoverdracht. Vaak is één intensieve dag al voldoende voor deze deep-dive. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem snel contact met ons op. We zijn er om te helpen!

Waarom kiezen voor onze trainingen?​

Onze Atlassian trainingen gaan verder dan de traditionele leermethoden. Wij combineren minimale slides met maximale interactie, hands-on ervaring en directe praktijkvoorbeelden uit jouw werkomgeving. Het resultaat? Een leerervaring die blijft hangen en echt waarde toevoegt aan jouw organisatie.

Onze trainingen zijn niet zomaar een overdracht van kennis. Ze zijn een ervaring:

Interactief Leren

Onze trainingen bevatten minimale slides, waardoor de focus ligt op interactie, discussie en hands-on ervaringen. Je duikt écht in de materie.

Relevante Voorbeelden

Geen algemene scenario's, maar direct toepasbare praktijkvoorbeelden uit jouw werkomgeving. Training die resoneert met je dagelijkse werk.

Dynamische Aanpak

Flexibiliteit staat centraal. Afhankelijk van de reacties en vragen van de deelnemers, kunnen we de inhoud en het tempo van de training on-the-fly aanpassen. Jouw succes is onze leidraad.

Adoptiestrategie

We gaan verder dan het 'wat' en duiken diep in het 'waarom' en 'hoe'. Dit zorgt voor een dieper begrip en een grotere betrokkenheid bij de deelnemers.

Tweetalige Training

Wereldklasse training in jouw moedertaal. Of je nu kiest voor Nederlands of Engels, wij zijn er voor je.

Jarenlange Expertise

Onze trainers zijn niet alleen experts in Atlassian producten, maar hebben ook een schat aan ervaring in diverse industrieën. We begrijpen jouw unieke uitdagingen en behoeften.

Met deze unieke benadering zorgen we voor een leerervaring die echt waarde toevoegt, zowel voor de individuele deelnemer als voor de gehele organisatie.

Voor elke trainingsvraag staan we klaar! Laten we vrijblijvend bespreken wat mogelijk is.

Bel ons:

+31 88 862 2180