Jira Administrator Training

De Jira Admin training van TMC ALM is de ideale training voor iedereen die administrator of verantwoordelijk wordt voor onderhoud van de configuratie van Jira. Deelnemers aan deze training leveren hoe ze een Jira instantie kunnen configureren en onderhouden. 

Onze trainers hebben veel ervaring opgedaan in het beheren van Jira instanties en het trainen van administrators. Deze ervaring is gebruikt om een interactieve training te ontwikkelen waarbij er een optimale balans is tussen theorie en hands on oefeningen.  Gedurende de training leren de deelnemers de fijne kneepjes van het Jira administrator vak. Na afloop van deze training zijn er voor de deelnemers geen geheimen meer als het aankomt op het administreren van Jira projecten, inrichten van workflows en Agile borden of gebruikerspermissies. 

De volgende onderwerpen komen tijdens deze training aan bod: 

  • JIRA Concepten
  • JIRA Project Setup
  • Issue Type (Scheme)
  • Field Configuratie (Scheme)
  • (Issue Type) Screen Scheme
  • Setup Workflow
  • Beheer van JIRA Boards
  • Tips, trucs en best practices

De Jira Admin training van TMC ALM duurt één dag. Om het meeste uit onze Jira Admin training te halen is enige Jira basiskennis een vereiste. Deze kan opgedaan zijn door het werken met Jira, of door het volgen van onze Jira Fundamentals trainingVoor mensen die al basis Admin kennis hebben van Jira en die meer verdieping zoeken zou onze Jira Admin training on the job ook interessant kunnen zijn. 

Op 25 juli organiseert TMC ALM een open inschrijvingstraining bij ons op kantoor in Eindhoven. Kosten hiervoor bedragen €599,- per deelnemer. 

Voor een in-company training hanteert TMC ALM een prijs van €2.500,- per dag. De training kan gegeven worden bij TMC ALM of bij de klant op locatie. De maximale groepsgrootte per training is 10 personen. 

De genoemde kosten zijn exclusief BTW en inclusief reiskosten van onze trainer binnen Nederland. Het is ook mogelijk om de training in het Engels te verzorgen. 

Een lunch is inbegrepen en na afloop van de training ontvangt u een certificaat van deelname. 

Neem contact met ons voor meer informatie of om je in te schrijven.