Leer de basics van Jira

De Jira Fundamentals training van TMC ALM is hét startpunt voor iedereen die met Jira (Software) wil gaan werken. Deze interactieve training vindt plaats op instaplevel en leert de deelnemers wat Jira is, welke problemen het oplost en hoe ze het beste kunnen werken met Jira. 

Jira Core Logo

Onze trainers hebben veel ervaring opgedaan in het werken met Jira en het trainen van gebruikers. Zo zijn we gekomen tot een interactief opgezette training waarbij er een perfecte balans is tussen theorie en praktijk.  Gedurende de training worden de deelnemers door het gebruik van Jira geleid door middel van oefeningen, voorbeeld en waardevolle tips. Na afloop van deze training kunnen de deelnemers uitstekend samenwerken met de tool en de volle potentie van Jira benutten. 

De volgende onderwerpen komen aan bod gedurende deze training

  • JIRA Concepten
  • Werken met Issues
  • Filters en zoeken
  • Werken met Jira projecten
  • Dashboarding en rapportage
  • Samenwerken met Jira
  • Personalisatie mogelijkheden van Jira
  • Tips, trucs en best practices

Er is geen voorkennis vereist voor het volgen van deze training. De Jira Fundamentals training van TMC ALM duurt één dag. 

Kosten 

Onze training kost €2.500 per dag voor maximaal 10 deelnemers. Voor het afnemen van een training, het opvragen van meer informatie of om een gevoel te krijgen bij onze organisatie kun je contact opnemen via het contactformulier. Wij hebben een voorkeur voor een training bij de klant of bij ons op locatie, maar we kunnen onze trainingen ook digitaal aanbieden. 

Meer informatie over onze trainingen

TMC ALM ontwikkelt en verzorgt diverse trainingen voor Jira Software, Jira Service Management, Confluence en andere Atlassian tools. We bieden trainingen voor gebruikers en beheerders, voor beginners en gevorderde. Wat de vraag ook is, wij hebben het antwoord.

Klassikale trainingen

Wij bieden klassikale trainingen waarin we de fundamenten uitleggen voor het gebruik en/of het beheer van de applicatie.  Ook bieden we klassikale trainingen voor deelnemers die al ervaring hebben opgedaan met het gebruik of het beheer. Deze trainingen zijn geschikt voor groepen tot 10 personen en duren één dag. Het aanbod aan klassikale trainingen vind je hier.

Training on the job 

Tevens bieden wij trainingen on the job voor kleinere groepen of individuen. Bij veel van onze klanten zien we dat er al voldoende kennis aanwezig is om op dagelijkse basis de tool te gebruiken of beheren, maar dat er behoefte is aan specifieke kennis die nu niet voorhanden is. Dit door bijvoorbeeld een verzoek vanuit een gebruiker, een nieuwe manier van werken, het starten van een nieuw project of het onboarden van een nieuwe afdeling. Hiervoor heeft TMC ALM de ‘training on the job’ ontwikkeld. Dit is een trainingsvariant waarbij generieke theorie gekoppeld wordt aan de specifieke praktijkuitdaging van onze klant. Onze specialisten helpen bij het oplossen van de uitdaging terwijl ze de bijbehorende kennis overdragen. Hierdoor is het probleem opgelost en is de kennis aanwezig om het beheer en change management in de toekomst zelf uit te kunnen voeren. In de meeste gevallen volstaat één dag.   

Maatwerk of niet tool gerelateerde trainingen 

Uiteraard leveren wij ook maatwerk trainingen of denken we graag mee in mogelijkheden om jouw trainingsuitdaging op te lossen. Daarnaast levert TMC ALM ook trainingen die niet direct tool gerelateerd zijn zoals Agile of Git trainingen.

Wat de trainingsvraag ook is, wij gaan graag de dialoog aan. In een vrijblijvend gesprek leggen we uit wat we kunnen betekenen. Interesse of meer weten? Vul dan ons contactformulier in. 

Inschrijven