Jira Fundamentals Training

Dompel jezelf onder in Jira’s kernfuncties met de Jira Fundamentals training van TMC ALM. Ontdek hoe je taken creëert, projectvoortgang bijhoudt, en met dashboards en rapporten werkt. Deze cursus is ideaal voor nieuwkomers die snel en effectief met Jira willen beginnen.

Betreed de wereld van Jira vol zelfvertrouwen!

Ontdek de diepten van zowel Jira Software als Jira Work Management met TMC ALM’s gespecialiseerde training. Afgestemd op zowel software-ontwikkelingsprocessen als dagelijkse taakbeheer, zorgt deze training voor een solide fundament in beide domeinen. Dankzij onze interactieve leermethoden, met een focus op hands-on ervaringen en relevante voorbeelden uit uw eigen werkomgeving, garanderen wij een training die echt resoneert met uw dagelijkse uitdagingen.

Onze benadering is uniek: minimale slides, maximale betrokkenheid. Wij combineren jarenlange expertise in Atlassian producten met een dynamische aanpak, zodat de inhoud altijd aansluit bij de behoeften van de deelnemers. Het resultaat? Een leerervaring die niet alleen kennis overdraagt, maar ook daadwerkelijke waarde toevoegt aan uw organisatie.

Wat leer je?

Jira concepten

Duik in de kern van Jira en begrijp de basisprincipes die het drijven.

Werken met issues

Van het creëren tot het volgen, beheers de levenscyclus van een issue in Jira

Werken in projecten

Ontdek de essentie van projecten, duik in de diverse projecttypen en onderscheid de unieke kenmerken van elk type.

Filters en zoeken

Leer hoe je snel de informatie kunt vinden die je nodig hebt met geavanceerde filters.

Agile borden

Van het aanschaffen van nieuwe licenties tot het upgraden van bestaande - wij zorgen ervoor.

Dashboarding en rapportage

Maak en personaliseer dashboards om je projecten in één oogopslag te bekijken.

Samenwerken binnen Jira

Ontdek tools en best practices voor effectief teamwerk binnen Jira.

Tips, tricks en best-practices

Onthul geheime hacks en best practices die je workflow zullen optimaliseren.

Training in groepsverband

Locatie

We geven de voorkeur aan trainingen bij de klant of op onze locatie in Eindhoven, maar we bieden onze sessies ook digitaal aan.

Duur

Een dag vol inzichten en hands-on ervaring.

Voorkennis

Niet vereist. We beginnen bij de basis en bouwen daarop voort.

Kosten

€ 2.500 voor een groep van maximaal 10 deelnemers.

Direct aanmelden?

Voor elke trainingsvraag staan we klaar! Laten we vrijblijvend bespreken wat mogelijk is. Vul je gegevens in en we nemen direct contact met je op!

Training on the job

Heb je al basiservaring met Atlassian tools, maar loop je tegen specifieke uitdagingen aan? Onze ‘Training on the Job’ combineert theorie met de praktijk van jóuw organisatie. Terwijl we je direct helpen met je huidige vraagstukken, zorgen we ook voor waardevolle kennisoverdracht. De duur? Die passen we aan op jouw behoeften, vaak is één dag al voldoende. Geïnteresseerd of behoefte aan meer details? Neem direct contact met ons op. We staan voor je klaar!

Waarom kiezen voor onze trainingen?​

Onze Atlassian trainingen gaan verder dan de traditionele leermethoden. Wij combineren minimale slides met maximale interactie, hands-on ervaring en directe praktijkvoorbeelden uit jouw werkomgeving. Het resultaat? Een leerervaring die blijft hangen en echt waarde toevoegt aan jouw organisatie.

Onze trainingen zijn niet zomaar een overdracht van kennis. Ze zijn een ervaring:

Interactief Leren

Onze trainingen bevatten minimale slides, waardoor de focus ligt op interactie, discussie en hands-on ervaringen. Je duikt écht in de materie.

Relevante Voorbeelden

Geen algemene scenario's, maar direct toepasbare praktijkvoorbeelden uit jouw werkomgeving. Training die resoneert met je dagelijkse werk.

Dynamische Aanpak

Flexibiliteit staat centraal. Afhankelijk van de reacties en vragen van de deelnemers, kunnen we de inhoud en het tempo van de training on-the-fly aanpassen. Jouw succes is onze leidraad.

Adoptiestrategie

We gaan verder dan het 'wat' en duiken diep in het 'waarom' en 'hoe'. Dit zorgt voor een dieper begrip en een grotere betrokkenheid bij de deelnemers.

Tweetalige Training

Wereldklasse training in jouw moedertaal. Of je nu kiest voor Nederlands of Engels, wij zijn er voor je.

Jarenlange Expertise

Onze trainers zijn niet alleen experts in Atlassian producten, maar hebben ook een schat aan ervaring in diverse industrieën. We begrijpen jouw unieke uitdagingen en behoeften.

Met deze unieke benadering zorgen we voor een leerervaring die echt waarde toevoegt, zowel voor de individuele deelnemer als voor de gehele organisatie.

Voor elke trainingsvraag staan we klaar! Laten we vrijblijvend bespreken wat mogelijk is.

Bel ons:

+31 88 862 2180