Jira Key User Training

Deze training is bedoeld voor dagelijkse Jira-gebruikers die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. Met een focus op geavanceerde functies, workflows en best practices, worden deelnemers uitgerust om als ‘key users’ op te treden binnen hun teams, fungerend als een brug tussen eindgebruikers en administrators.

Verbind en ondersteun jouw organisatie!

Zet je schrap voor een duik in de rijke wereld van Jira, waar elke nuance telt. Als sleutelgebruiker krijg je de taak om zowel individuele gebruikers als hele teams te ondersteunen, waarbij je het voortouw neemt in projectconfiguratie, geavanceerde vraagstellingen en samenwerkingsstrategieën. Deze training laat je kennismaken met de fijnmazige details van workflows, het opzetten van Agile-borden en de kunst van effectieve rapportage en dashboardbeheer. Daarnaast wordt je ondergedompeld in de beste methoden voor change management, het implementeren van nieuwe functies en het veilig testen in een beschermde omgeving. Met deze kennis word je niet alleen de verbindende factor in jouw team, maar verhoog je ook de waarde van Jira binnen de gehele organisatie. Stap in de rol van de onmisbare spin in het web met  onze Jira Key User training!

Wat leer je?

Geavanceerd zoeken met JQL

Leer hoe je complexe queries opstelt om efficiënter door issues te navigeren, waardoor je effectiever informatie uit Jira kunt halen.

Workflows begrijpen

Verdiep je kennis over de dynamiek van workflows, en ontdek hoe je deze processen kunt benutten om de voortgang van projecten te stroomlijnen.

Projectconfiguratie

Krijg een gedetailleerd overzicht van projectinstellingen, rechten en rollen, waarmee je een stevige basis legt voor projectmanagement zonder diepgaande administratie.

Bordconfiguratie voor Agile teams

Duik dieper in de mogelijkheden van Agile-borden, zowel Scrum als Kanban, en ontdek hoe je deze kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van je team.

Rapportage en Dashboards

Verkrijg inzicht in geavanceerde rapportagemethoden en de kracht van aangepaste dashboards, zodat je gegevens kunt transformeren in bruikbare inzichten.

Geavanceerde issue-operaties

Ga verder dan de basis en ontdek technieken voor het effectief beheren, koppelen en organiseren van issues voor verbeterde samenwerking en tracking.

Change Management

Begrijp de beste methoden voor het introduceren van veranderingen, het implementeren van nieuwe functies en het veilig testen van aanpassingen in een sandbox-omgeving voordat ze live gaan.

Tips, tricks en best-practices

Verzamel waardevolle inzichten en best-practices die je helpen om het maximale uit Jira te halen en veelvoorkomende valkuilen te vermijden.

Training in groepsverband

Locatie

We geven de voorkeur aan trainingen bij de klant of op onze locatie in Eindhoven, maar we bieden onze sessies ook digitaal aan.

Duur

Een dag vol inzichten en hands-on ervaring.

Voorkennis

Niet vereist. We beginnen bij de basis en bouwen daarop voort.

Kosten

€ 2.500 voor een groep van maximaal 10 deelnemers.

Direct aanmelden?

Voor elke trainingsvraag staan we klaar! Laten we vrijblijvend bespreken wat mogelijk is. Vul je gegevens in en we nemen direct contact met je op!

Training on the job

Heb je al ervaring met Jira, maar loop je tegen specifieke vraagstukken of uitdagingen aan? Onze ‘Training on the Job’ voor Jira Key Users is jouw oplossing. We duiken samen in de concrete problemen en vragen die zijn opgedoken binnen jouw organisatie. In plaats van algemene cursusinhoud, richten we ons volledig op het aanpakken van deze kwesties, waarbij we directe ondersteuning en on-the-spot kennisoverdracht bieden. In slechts één intensieve dag zorgen we voor verheldering, oplossingen en versterkte vaardigheden, specifiek toegespitst op jouw behoeften. Wil je uitdagingen in je Jira-gebruik omzetten naar kansen? Neem dan snel contact met ons op. Samen vinden we de oplossing!

Waarom kiezen voor onze trainingen?​

Onze Atlassian trainingen gaan verder dan de traditionele leermethoden. Wij combineren minimale slides met maximale interactie, hands-on ervaring en directe praktijkvoorbeelden uit jouw werkomgeving. Het resultaat? Een leerervaring die blijft hangen en echt waarde toevoegt aan jouw organisatie.

Onze trainingen zijn niet zomaar een overdracht van kennis. Ze zijn een ervaring:

Interactief Leren

Onze trainingen bevatten minimale slides, waardoor de focus ligt op interactie, discussie en hands-on ervaringen. Je duikt écht in de materie.

Relevante Voorbeelden

Geen algemene scenario's, maar direct toepasbare praktijkvoorbeelden uit jouw werkomgeving. Training die resoneert met je dagelijkse werk.

Dynamische Aanpak

Flexibiliteit staat centraal. Afhankelijk van de reacties en vragen van de deelnemers, kunnen we de inhoud en het tempo van de training on-the-fly aanpassen. Jouw succes is onze leidraad.

Adoptiestrategie

We gaan verder dan het 'wat' en duiken diep in het 'waarom' en 'hoe'. Dit zorgt voor een dieper begrip en een grotere betrokkenheid bij de deelnemers.

Tweetalige Training

Wereldklasse training in jouw moedertaal. Of je nu kiest voor Nederlands of Engels, wij zijn er voor je.

Jarenlange Expertise

Onze trainers zijn niet alleen experts in Atlassian producten, maar hebben ook een schat aan ervaring in diverse industrieën. We begrijpen jouw unieke uitdagingen en behoeften.

Met deze unieke benadering zorgen we voor een leerervaring die echt waarde toevoegt, zowel voor de individuele deelnemer als voor de gehele organisatie.

Voor elke trainingsvraag staan we klaar! Laten we vrijblijvend bespreken wat mogelijk is.

Bel ons:

+31 88 862 2180