Loading...

Jouw inhoudelijke gesprekspartner voor alle Atlassian vraagstukken

Laten we kennismaken!

Al bijna 10 jaar helpen wij bij TMC ALM met veel plezier onze diverse klanten op dagelijkse basis met hun Atlassian software. Dit heeft ertoe geleid dat we al een aantal jaar Platinum Enterprise Partner van Atlassian zijn. Als TMC ALM maken we onderdeel uit van het overkoepelende technologiebedrijf TMC. Als aparte divisie ligt onze expertise op het gebied van Atlassian tools en processen.

IP200915LH1-060

Missie

Behalve dat we, vanzelfsprekend, heel enthousiast zijn over Atlassian tooling hebben we een duidelijke missie:

“Om mensen, processen en tools met elkaar te verbinden zodat teams beter hun werk kunnen doen en optimaal kunnen samenwerken.”

Deze missie dragen we uit door klanten op de beste manier te helpen door eerlijk en transparant advies te leveren, verder te kijken dan alleen de tools en door onszelf te blijven ontwikkelen op kennisinhoudelijk vlak.

Atlassian Enterprise partner

Als een van de weinige Atlassian Platinum partners in Nederland, zijn wij ook geautoriseerd als Enterprise partner. Dat betekent dat wij het volledige Atlassian portfolio beheersen en ook Enterprises goed kunnen helpen bij het optimaal werken met deze tools.

Hierdoor kunnen wij jou als klant helpen met complete Atlassian-oplossingen voor complexe vraagstukken. Ook kunnen wij ons enorme netwerk binnen het Atlassian ecosysteem inzetten om onze klanten nog beter te ondersteunen.

Bekijk gerust onze pagina met onze diensten.

IP200915LH1-184

Over onze werkwijze

Wij geloven niet in one size fits all. Dit merk je direct in onze persoonlijke aanpak en open communicatie.

Zo bieden we bijvoorbeeld niet standaard oplossingen aan maar gaan we graag eerst zelf het gesprek met jou als klant aan om tot een totaal-oplossing te komen. Daarin zijn we eerlijk, houden we ons aan ons woord en helpen we je bij het maken van de juiste keuzes voor jouw organisatie. Ook schuift er altijd een van onze technische experts aan bij de gesprekken zodat je al je vragen bij ons kwijt kan. Gedurende onze werkzaamheden werken onze business en technische afdelingen nauw samen, hiermee komen we snel en efficiënt tot de juiste aanpak en oplossing.

“Klanten komen bij ons voor advies en implementatie van Atlassian software. Klanten blijven bij ons omdat we hun problemen oplossen en altijd eerlijk en open zijn in onze communicatie en aanpak.”

In ons dagelijks werk combineren we best practices uit de praktijk met de behoeftes van onze klanten. Voor ons is het belangrijk dat we klanten helpen om optimaal functionerende omgevingen op te zetten waarmee ze zelf uit de voeten kunnen. Wij richten niet alleen de applicaties in, maar dragen ook de bijbehorende kennis over. Uiteraard mogen klanten altijd bij ons aankloppen als ze aanvullende diensten of ondersteuning nodig hebben. Hierdoor zijn de meeste klanten zo enthousiast, dat ze jaren bij ons klant blijven…

Deze klanten hebben wij al succesvol kunnen helpen

logo asml
logo vdl
logo nuon
logo daf
logo min
logo mapscape
logo signify
logo robeco

Het TMC ALM team

Het consultancy team bestaat uit 17 enthousiaste multi-disciplinaire consultants met ieder zijn eigen specialisatie. Denk aan ITIL, Agile en DevOps. We combineren relevante theoretische kennis met de ervaring die we in de praktijk opdoen. Denk hierbij aan certificaten op het gebied van Atlassian tools, maar ook op het gebied van Agile (Scrum Master, Product Owner, SAFe evangelist) of ITIL. Hierdoor kunnen we onze kennis direct toepassen en inrichten in de verschillende Atlassian tools.

Onze kennis beperkt zich niet alleen tot de Atlassian applicaties maar door onze jarenlange ervaring helpen we klanten ook met andere applicatie-integraties of migraties. Denk daarbij ook aan uitdagingen op het gebied van CI/CD, versiebeheer, release management en build management.

Onze consultants hebben allemaal 1 ding gemeen: we hebben veel plezier in ons werk om jou als klant zo goed mogelijk te helpen met jouw Atlassian uitdagingen. We genieten ervan als we op een positieve manier impact kunnen maken bij onze klanten.

We helpen jou ook graag verder. Aarzel niet om contact op te nemen.

...

Daan van der Stek

Director Application Lifecycle Management

Interesse?

Top