Over TMC ALM

TMC ALM is een platinum Atlassian solution partner en kan vanuit die hoedanigheid helpen met al uw Atlassian gerelateerde vraagstukken. Daarnaast hebben onze specialisten ook de nodige ervaring met andere ALM applicaties van bijvoorbeeld IBM en Microsoft alsook manieren van werken zoals Agile, CI/CD, Devops en ITIL. Ons team bestaat op dit moment uit meer dan 15 personen met verschillende expertises. Omdat we onderdeel uit maken van het grotere TMC kunnen we indien nodig ook een beroep doen op de specialisatie van één van onze 1000 collega’s. 

Onze roots liggen in het software ontwikkel domein. Onze mensen hebben diverse software gerelateerde achtergronden zoals development, IT, configuration management, Agile, Devops en CI/CD. Later zijn hier nog een aantal service en ITIL experts aan toegevoegd. Dit stelt ons in staat om door te groeien en onze kennis uit te breiden. Hierdoor kunnen we ook IT, service en business teams ondersteunen.

Vandaag de dag is TMC een Europese speler, maar onze oorsprong bevind zich in Eindhoven. Dit is ook de thuisbasis van TMC ALM. Vanaf de start van TMC ALM in 2012 hebben we bij vele grote en kleine bedrijven oplossingen geboden. Of het nu gaat om een grote speler op het gebied van verlichting, de productie van vrachtwagens of bussen, de makers van chipmachines, de marktleider op het gebied van bagage handling of een innovatieve start-up, onze specialisten dragen er aan bij dat deze bedrijven succesvol kunnen zijn en blijven. Ons partnership met Atlassian heeft ons in staat gesteld om klanten te bedienen in het hele land. Hierdoor zijn we ook kind aan huis bij een diversiteit aan bedrijven en (semi-)overheidsinstanties. Van kleine tot grote teams en van technische tot meer conceptuele vraagstukken, we hebben een breed scala aan ervaren specialisten met ieder hun eigen expertise en achtergrond. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en zijn er van overtuigd

dat we ook u kunnen helpen. Mocht toch blijken dat we u niet kunnen ondersteunen bij uw uitdaging zullen we dit altijd direct en eerlijk aangeven. Eerlijkheid duurt immers altijd het langst en het goed helpen van onze klanten is te alle tijden onze prioriteit. 

Wilt u op de hoogte blijven van wat onze specialisten te melden hebben? Kijk dan snel op de blog sectie van onze pagina.