Git Key User Training

Verdiep je kennis van Git met onze Git Key User training. Deze cursus gaat verder dan de basis en behandelt geavanceerde onderwerpen zoals conflictresolutie, rebase, en het gebruik van geavanceerde Git-functies. Ideaal voor ontwikkelaars, architecten en anderen die dieper in de wereld van Git willen duiken en meer geavanceerde technieken willen beheersen.

Word meester in Git in slechts een halve dag!

Duik dieper dan ooit tevoren in de wereld van Git met de Git Key User training van TMC ALM. Terwijl de basisprincipes van Git cruciaal zijn, zijn het de geavanceerde technieken die professionals onderscheiden van de rest. Of je nu een ontwikkelaar, architect of devops engineer bent, deze training is jouw springplank naar meesterschap in Git. Bereid je voor op een leerervaring die zowel verrijkend als praktisch is, waarbij we geavanceerde onderwerpen combineren met essentiële best practices om je dagelijkse workflows te optimaliseren. Laat deze kans niet liggen en stap vandaag nog over naar een hoger niveau van Git-expertise!

Wat leer je?

Historie beheren

Duik dieper in geavanceerde technieken zoals git rebase, git amend en interactive rebase om je commit-geschiedenis effectief te bewerken en te herstructureren.

Stashing

Verken de kunst van het tijdelijk opslaan van wijzigingen, waardoor je een schone werkruimte krijgt zonder te committen, en leer hoe je die wijzigingen later opnieuw kunt toepassen.

Cherry picking

Begrijp hoe je specifieke commits uit een branch kunt selecteren en ze toevoegen aan een andere, waardoor je nauwkeurige controle hebt over welke wijzigingen je integreert.

Repository refactoring

Ontdek methoden om je repository te herstructureren voor betere performance, leesbaarheid en onderhoudbaarheid.

Het vinden van bugs

Maak gebruik van git bisect en andere ingebouwde hulpmiddelen om efficiënt regresses te identificeren en de oorzaak van fouten op te sporen.

Rebasing

Leer hoe je wijzigingen van de ene branch naar de andere integreert, waardoor een lineaire geschiedenis ontstaat die makkelijker te volgen is.

Conflictresolutie

Ontwikkel vaardigheden om merge-conflicten effectief op te lossen, waardoor je een vlotte integratie van branches garandeert.

Geavanceerde Git-configuraties

Richt je Git-omgeving in voor optimale prestaties door te leren over hooks, aliases en geavanceerde configuratie-opties.

Submodules & Subtrees

Duik in geavanceerde repository-structuren, en leer hoe je meerdere projecten binnen één hoofdrepository kunt beheren en integreren.

Best practices en tips

Leer hoe samenhangende commit-berichten bijdragen aan duidelijkheid, hoe je veelvoorkomende valkuilen kunt vermijden, routines kunt stroomlijnen voor maximale productiviteit en je repository in topconditie houdt.

Training in groepsverband

Locatie

We geven de voorkeur aan trainingen bij de klant of op onze locatie in Eindhoven, maar we bieden onze sessies ook digitaal aan.

Duur

Een halve dag vol inzichten en hands-on ervaring.

Voorkennis

Voorkennis van bepaalde Git-commando's is vereist. Nog niet ervaren met Git? Overweeg onze Git Fundamentals training.

Kosten

€ 2.500 voor een groep van maximaal 10 deelnemers.

Direct aanmelden?

Voor elke trainingsvraag staan we klaar! Laten we vrijblijvend bespreken wat mogelijk is. Vul je gegevens in en we nemen direct contact met je op!

Training on the job

Heb je al ervaring met Bitbucket en Git maar loop je tegen specifieke problemen aan? Onze ‘Training on the Job’ voor Bitbucket en Git combineert theoretische kennis met directe toepassing binnen jóuw organisatie. Terwijl we direct oplossingen bieden voor je huidige uitdagingen, zorgen we ook voor een grondige kennisoverdracht. Heb je behoefte aan een uitgebreide uitleg over bepaalde functies of mogelijkheden van Git en/of Bitbucket? Je bent bij ons aan het juiste adres. De duur van de training? Die passen we aan jouw behoeften aan, maar vaak is een halve dag al voldoende. Wil je meer weten of ben je nieuwsgierig geworden? Neem direct contact met ons op. Jouw succes is wat ons drijft!

Waarom kiezen voor onze trainingen?​

Onze Atlassian trainingen gaan verder dan de traditionele leermethoden. Wij combineren minimale slides met maximale interactie, hands-on ervaring en directe praktijkvoorbeelden uit jouw werkomgeving. Het resultaat? Een leerervaring die blijft hangen en echt waarde toevoegt aan jouw organisatie.

Onze trainingen zijn niet zomaar een overdracht van kennis. Ze zijn een ervaring:

Interactief Leren

Onze trainingen bevatten minimale slides, waardoor de focus ligt op interactie, discussie en hands-on ervaringen. Je duikt écht in de materie.

Relevante Voorbeelden

Geen algemene scenario's, maar direct toepasbare praktijkvoorbeelden uit jouw werkomgeving. Training die resoneert met je dagelijkse werk.

Dynamische Aanpak

Flexibiliteit staat centraal. Afhankelijk van de reacties en vragen van de deelnemers, kunnen we de inhoud en het tempo van de training on-the-fly aanpassen. Jouw succes is onze leidraad.

Adoptiestrategie

We gaan verder dan het 'wat' en duiken diep in het 'waarom' en 'hoe'. Dit zorgt voor een dieper begrip en een grotere betrokkenheid bij de deelnemers.

Tweetalige Training

Wereldklasse training in jouw moedertaal. Of je nu kiest voor Nederlands of Engels, wij zijn er voor je.

Jarenlange Expertise

Onze trainers zijn niet alleen experts in Atlassian producten, maar hebben ook een schat aan ervaring in diverse industrieën. We begrijpen jouw unieke uitdagingen en behoeften.

Met deze unieke benadering zorgen we voor een leerervaring die echt waarde toevoegt, zowel voor de individuele deelnemer als voor de gehele organisatie.

Voor elke trainingsvraag staan we klaar! Laten we vrijblijvend bespreken wat mogelijk is.

Bel ons:

+31 88 862 2180