Leer de Confluence basics

Tijdens de Confluence Fundamentals training leren de specialisten van TMC ALM u alles wat u moet weten om de krachtige mogelijkheden van Confluence onder de knie te krijgen.

Onze trainers hebben veel ervaring opgedaan in het werken met Confluence en het trainen van gebruikers. Op deze manier hebben wij een zeer interactieve training kunnen ontwikkelen, waarin de nadruk ligt op kennis opdoen in de praktijk.

Deelnemers aan de training zullen hands-on leren hoe ze optimaal kunnen samenwerken binnen teams, projecten en/of afdelingen. We leren de deelnemers hoe ze het beste inhoud kunnen maken en delen. Ze leren ook in de praktijk hoe bijvoorbeeld Spaces of links naar interne pagina’s en webcontent kunnen worden gemaakt.

De training is verdeeld in 6 delen:

  1. Confluence begrijpen – Bespreekt de belangrijkste concepten en gebruikersinterface van Confluence
  2. Confluence gebruiken – Hoe effectief informatie te vinden en te navigern in Confluence
  3. Bijdragen aan Confluence – Hoe informatie te creëren en bij te werken in Confluence
  4. Samenwerken met Confluence – Hoe samen te werken en informatie te delen
  5. Jira en Confluence samen gebruiken – Gebruik de krachtige functies die de Jira-integratie ontgrendelt
  6. Beste werkwijzen – Hoe Confluence een waardevol samenwerkingsplatform te houden met uw team, project en / of organisatie

Er is geen voorkennis vereist om deze training te volgen.

De Confluence Hands-on Fundamentals-training van TMC ALM duurt een dag.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om u te registreren.

Kosten 

Onze training kost €2.500 per dag voor maximaal 10 deelnemers. Voor het afnemen van een training, het opvragen van meer informatie of om een gevoel te krijgen bij onze organisatie kun je contact opnemen via het contactformulier. Wij hebben een voorkeur voor een training bij de klant of bij ons op locatie, maar we kunnen onze trainingen ook digitaal aanbieden. 

Meer informatie over onze trainingen

TMC ALM ontwikkelt en verzorgt diverse trainingen voor Jira Software, Jira Service Management, Confluence en andere Atlassian tools. We bieden trainingen voor gebruikers en beheerders, voor beginners en gevorderde. Wat de vraag ook is, wij hebben het antwoord.

Klassikale trainingen

Wij bieden klassikale trainingen waarin we de fundamenten uitleggen voor het gebruik en/of het beheer van de applicatie.  Ook bieden we klassikale trainingen voor deelnemers die al ervaring hebben opgedaan met het gebruik of het beheer. Deze trainingen zijn geschikt voor groepen tot 10 personen en duren één dag. Het aanbod aan klassikale trainingen vind je hier.

Training on the job 

Tevens bieden wij trainingen on the job voor kleinere groepen of individuen. Bij veel van onze klanten zien we dat er al voldoende kennis aanwezig is om op dagelijkse basis de tool te gebruiken of beheren, maar dat er behoefte is aan specifieke kennis die nu niet voorhanden is. Dit door bijvoorbeeld een verzoek vanuit een gebruiker, een nieuwe manier van werken, het starten van een nieuw project of het onboarden van een nieuwe afdeling. Hiervoor heeft TMC ALM de ‘training on the job’ ontwikkeld. Dit is een trainingsvariant waarbij generieke theorie gekoppeld wordt aan de specifieke praktijkuitdaging van onze klant. Onze specialisten helpen bij het oplossen van de uitdaging terwijl ze de bijbehorende kennis overdragen. Hierdoor is het probleem opgelost en is de kennis aanwezig om het beheer en change management in de toekomst zelf uit te kunnen voeren. In de meeste gevallen volstaat één dag.   

Maatwerk of niet tool gerelateerde trainingen 

Uiteraard leveren wij ook maatwerk trainingen of denken we graag mee in mogelijkheden om jouw trainingsuitdaging op te lossen. Daarnaast levert TMC ALM ook trainingen die niet direct tool gerelateerd zijn zoals Agile of Git trainingen.

Wat de trainingsvraag ook is, wij gaan graag de dialoog aan. In een vrijblijvend gesprek leggen we uit wat we kunnen betekenen. Interesse of meer weten? Vul dan ons contactformulier in.

Inschrijven