Atlassian

Confluence

Atlassian

Wat is Confluence

Confluence is de content gedreven samenwerkingstool van Atlassian. Binnen Confluence staan niet documenten, maar content centraal. Hierdoor beschikt iedereen altijd over de enige en meest recente versie van de waarheid. Nooit meer ellende met verschillende versies van documenten die her en der staan opgeslagen of in mailboxen hangen. Altijd zicht hebben op wie er wat en wanneer heeft gewijzigd. Iedereen uit uw team of organisatie kan op dezelfde plaats samenwerken. Confluence is opgebouwd uit spaces en pagina’s. Hierbinnen stel het gebruikers in staat om content toe te voegen, te wijzigen of commentaar te leveren. Uiteraard is het mogelijk om deze rechten enkel toe te wijzen aan bepaalde personen of rollen. Of het nu gaat om een Wiki omgeving, kennisplatform, intranet of omgeving waar u requirements of user stories wil managen, het is mogelijk met Confluence.

Confluence Add-ons

In de Atlassian Marketplace zijn honderden add-ons beschikbaar die allerhande extra functionaliteit toe kunnen voegen aan uw Confluence omgeving. Deze zijn ontwikkeld binnen het enorme eco-systeem van add-on ontwikkelaars van Atlassian.

TMC

TMC ALM en Confluence

De professionals van TMC ALM helpen u graag met het installeren, inrichten en implementeren van Confluence. Heeft u Confluence al in gebruik maar denkt u dat er meer uit te halen is? Ook hier helpt TMC ALM u graag bij. Als Platinum Atlassian Solution partner hebben wij een schat aan Confluence ervaring in huis. Kijk voor meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen op onze Atlassian diensten pagina. Ook verzorgen wij Confluence trainingen. Voor het aanschaffen of laten beheren van uw Confluence licenties bent u bij TMC ALM aan het goede adres.

De Confluence Ervaring

Vragen voor uw volgende project?