Je Git skills naar een hoger niveau

De Git Key User training van TMC ALM is de ideale Git verdiepingstraining voor gebruikers die meer van Git willen begrijpen zoals ontwikkellaars, architecten, devops engineers en configuration managers.

Onze trainers hebben veel ervaring opgedaan in het werken met Git en het trainen van gebruikers. Omdat we zagen dat er ook behoefte is aan diepgaandere Git kennis zijn we gekomen tot een interactief opgezette training waarbij er een perfecte balans is tussen theorie en praktijk. Uitgangspunt van onze Key User training is om oefeningen voor te leggen die gebaseerd zijn op veel voorkomende problemen uit de praktijk.

Trainingsonderwerpen die aan bod komen zijn.

  • Changing history
  • Stashing
  • Cherry picking
  • Repository refactoring
  • Finding bugs
  • Rebasing

Voorkennis is vereist op het gebied van de volgende commands: add, commit, branch, merge, push, pull, clone, fetch, status, diff, init, commit and tag. Indien deze nog niet bekend zijn adviseren wij om eerst onze Git Fundamentals training te volgen.

De Git Key User training van TMC ALM duurt een halve dag.

De training kan gegeven worden bij TMC ALM of bij de klant op locatie. De maximale groepsgrootte per training is 10 personen.

Neem contact met ons voor meer informatie of om je in te schrijven. Liever aansluiten bij een gemixte klas? Ook daarvoor kunt u bij ons informeren naar de mogelijkheden door contact op te nemen.

Kosten 

Onze training kost €2.500 per dag voor maximaal 10 deelnemers. Voor het afnemen van een training, het opvragen van meer informatie of om een gevoel te krijgen bij onze organisatie kun je contact opnemen via het contactformulier. Wij hebben een voorkeur voor een training bij de klant of bij ons op locatie, maar we kunnen onze trainingen ook digitaal aanbieden. 

Meer informatie over onze trainingen

TMC ALM ontwikkelt en verzorgt diverse trainingen voor Jira Software, Jira Service Management, Confluence en andere Atlassian tools. We bieden trainingen voor gebruikers en beheerders, voor beginners en gevorderde. Wat de vraag ook is, wij hebben het antwoord.

Klassikale trainingen

Wij bieden klassikale trainingen waarin we de fundamenten uitleggen voor het gebruik en/of het beheer van de applicatie.  Ook bieden we klassikale trainingen voor deelnemers die al ervaring hebben opgedaan met het gebruik of het beheer. Deze trainingen zijn geschikt voor groepen tot 10 personen en duren één dag. Het aanbod aan klassikale trainingen vind je hier.

Training on the job 

Tevens bieden wij trainingen on the job voor kleinere groepen of individuen. Bij veel van onze klanten zien we dat er al voldoende kennis aanwezig is om op dagelijkse basis de tool te gebruiken of beheren, maar dat er behoefte is aan specifieke kennis die nu niet voorhanden is. Dit door bijvoorbeeld een verzoek vanuit een gebruiker, een nieuwe manier van werken, het starten van een nieuw project of het onboarden van een nieuwe afdeling. Hiervoor heeft TMC ALM de ‘training on the job’ ontwikkeld. Dit is een trainingsvariant waarbij generieke theorie gekoppeld wordt aan de specifieke praktijkuitdaging van onze klant. Onze specialisten helpen bij het oplossen van de uitdaging terwijl ze de bijbehorende kennis overdragen. Hierdoor is het probleem opgelost en is de kennis aanwezig om het beheer en change management in de toekomst zelf uit te kunnen voeren. In de meeste gevallen volstaat één dag.   

Maatwerk of niet tool gerelateerde trainingen 

Uiteraard leveren wij ook maatwerk trainingen of denken we graag mee in mogelijkheden om jouw trainingsuitdaging op te lossen. Daarnaast levert TMC ALM ook trainingen die niet direct tool gerelateerd zijn zoals Agile of Git trainingen.

Wat de trainingsvraag ook is, wij gaan graag de dialoog aan. In een vrijblijvend gesprek leggen we uit wat we kunnen betekenen. Interesse of meer weten? Vul dan ons contactformulier in.

Inschrijven