Leer Jira te configureren en onderhouden

De Jira Admin training van TMC ALM is de ideale training voor iedereen die administrator of verantwoordelijk wordt voor onderhoud van de configuratie van Jira. Deelnemers aan deze training leveren hoe ze een Jira instantie kunnen configureren en onderhouden. 

Jira Core Logo

Onze trainers hebben veel ervaring opgedaan in het beheren van Jira instanties en het trainen van administrators. Deze ervaring is gebruikt om een interactieve training te ontwikkelen waarbij er een optimale balans is tussen theorie en hands on oefeningen.  Gedurende de training leren de deelnemers de fijne kneepjes van het Jira administrator vak. Na afloop van deze training zijn er voor de deelnemers geen geheimen meer als het aankomt op het administreren van Jira projecten, inrichten van workflows en Agile borden of gebruikerspermissies. 

De volgende onderwerpen komen tijdens deze training aan bod: 

  • JIRA Concepten
  • JIRA Project Setup
  • Issue Type (Scheme)
  • Field Configuratie (Scheme)
  • (Issue Type) Screen Scheme
  • Setup Workflow
  • Beheer van JIRA Boards
  • Tips, trucs en best practices

De Jira Admin training van TMC ALM duurt één dag. Om het meeste uit onze Jira Admin training te halen is enige Jira basiskennis een vereiste. Deze kan opgedaan zijn door het werken met Jira, of door het volgen van onze Jira Fundamentals trainingVoor mensen die al basis Admin kennis hebben van Jira en die meer verdieping zoeken zou onze Jira Admin training on the job ook interessant kunnen zijn. 

Een lunch is inbegrepen en na afloop van de training ontvangt u een certificaat van deelname. 

Neem contact met ons voor meer informatie of om je in te schrijven.

Kosten 

Onze training kost €2.500 per dag voor maximaal 10 deelnemers. Voor het afnemen van een training, het opvragen van meer informatie of om een gevoel te krijgen bij onze organisatie kun je contact opnemen via het contactformulier. Wij hebben een voorkeur voor een training bij de klant of bij ons op locatie, maar we kunnen onze trainingen ook digitaal aanbieden. 

Meer informatie over onze trainingen

TMC ALM ontwikkelt en verzorgt diverse trainingen voor Jira Software, Jira Service Management, Confluence en andere Atlassian tools. We bieden trainingen voor gebruikers en beheerders, voor beginners en gevorderde. Wat de vraag ook is, wij hebben het antwoord.

Klassikale trainingen

Wij bieden klassikale trainingen waarin we de fundamenten uitleggen voor het gebruik en/of het beheer van de applicatie.  Ook bieden we klassikale trainingen voor deelnemers die al ervaring hebben opgedaan met het gebruik of het beheer. Deze trainingen zijn geschikt voor groepen tot 10 personen en duren één dag. Het aanbod aan klassikale trainingen vind je hier.

Training on the job 

Tevens bieden wij trainingen on the job voor kleinere groepen of individuen. Bij veel van onze klanten zien we dat er al voldoende kennis aanwezig is om op dagelijkse basis de tool te gebruiken of beheren, maar dat er behoefte is aan specifieke kennis die nu niet voorhanden is. Dit door bijvoorbeeld een verzoek vanuit een gebruiker, een nieuwe manier van werken, het starten van een nieuw project of het onboarden van een nieuwe afdeling. Hiervoor heeft TMC ALM de ‘training on the job’ ontwikkeld. Dit is een trainingsvariant waarbij generieke theorie gekoppeld wordt aan de specifieke praktijkuitdaging van onze klant. Onze specialisten helpen bij het oplossen van de uitdaging terwijl ze de bijbehorende kennis overdragen. Hierdoor is het probleem opgelost en is de kennis aanwezig om het beheer en change management in de toekomst zelf uit te kunnen voeren. In de meeste gevallen volstaat één dag.   

Maatwerk of niet tool gerelateerde trainingen 

Uiteraard leveren wij ook maatwerk trainingen of denken we graag mee in mogelijkheden om jouw trainingsuitdaging op te lossen. Daarnaast levert TMC ALM ook trainingen die niet direct tool gerelateerd zijn zoals Agile of Git trainingen.

Wat de trainingsvraag ook is, wij gaan graag de dialoog aan. In een vrijblijvend gesprek leggen we uit wat we kunnen betekenen. Interesse of meer weten? Vul dan ons contactformulier in. 

Inschrijven