TMC ALM DevOps

Heb jij DevOps gerelateerde vragen? De specialisten van TMC Application Lifecycle Management kunnen hierbij helpen.

Als Platinum Enterprise partner beheersen wij het volledige portfolio van Atlassian maar ook alle daaraan gerelateerde processen. Daardoor kunnen we vanuit een bredere blik meedenken over de vraagstukken van onze klanten en hen voorzien van een objectieve blik omtrent hun omgevingen en manier van werken.

Binnen TMC hebben we diverse specialisten op het gebied van ALM. We dekken hiermee het gehele V-model af. Van requirements management tot version control, release management, testen, CI/CD en de integratie met uw service afdeling.

Een hoop klanten hebben een infrastructuur die uit diverse Atlassian tools bestaat gecombineerd uit integraties met andere niet-Atlassian apps. Wij helpen hen ook met integraties vanuit andere apps met hun Atlassian omgeving.

training_tmc

Onze werkwijze

Wij begrijpen dat geen enkele organisatie hetzelfde is. Daarom beginnen wij altijd met een vrijblijvend gesprek met een of meerdere van onze specialisten om de specifieke situatie van jouw organisatie door te spreken.

In onze werkwijze staat centraal dat we klanten helpen om de juiste keuzes te maken. We adviseren klanten daarom altijd in de voor hen best passende oplossingen.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

DevOps vragen?

Please provide a valid email address!